Pas - Godišnji Kineski horoskop

Pas

2020

Godina Pacova - uopšteno

Metal u znaku Pacova nadahnjuje Vaše ambicije i povećava Vaše samopouzdanje. Metal u znaku Pacova ima velike težnje, i ti isto. Element može da ojača Vašu odlučnost, samo u slučaju da Vam je malo previše bilo udobno u godini Svinje.

Optimistične osobe u znaku Psa imaju sreće u 2020.godini, zato što postoji puno toga zbog čega treba da budu oduševljeni. Imate sve što ste napravili od 2017. kao čvrst temelj, ali niste zadovoljni da počivate na Vašim lovorikama. Otvorenog ste uma i inspirisani da usvojite i prilagodite se ovogodišnjim brzim promenama. Predvidite snažnu munjevitu brzinu hrta. Ogledajte to i osobe u znaku Pacova sada jure prema Vašem najboljem pristupu.

Najveće prekretnice u godini pretvorile su te brze promene u odlučujuće. Prvo, to je početak novog dvanaestogodišnjeg Kineskog ciklusa, godine Pacova. Ovo je takođe kraj šeme Pomračenja u znakovima Rak-Jarac, plus postoje retki, ali vredni ključni planetarni tranziti. Sve ovo ukazuje na prelazak sa starog na novo ili čak novih uvida za stare teme.

Sta je sa tobom? Spremite se da razmislite o promenama, možda u svom poslu, mislima, izgledu ili rutinama. Imate u sebi zlatni rudnik (metala) potencijala kako započinje novo poglavlje drugog ciklusa.

Zemljani znakovi poput Vašeg vole rutine, ali budite spremni! Godina inspiriše nove smernice van Vaše zone komfora. Bez brige! Za to ste zakasnili. Možete se nositi sa njima i blistati. Da li znate da mnogi od Vaših izuzetnih talenata nisu prepoznati od strane Vas? Mnoge je potrebno povratiti (i metal stimuliše Vaše kreativne talente).

Ljubav:

Dom je mesto gde je pasje srce. Nudi spokoj sa voljenim ljudima u svetu koji se brzo kreće kroz 2020. 25.januara nas napušta godina Svinje nakon što ste uživali u njenoj ovozemaljskoj domaćinosti i dočekujete godinu Pacova. Dok se dele sličnosti sa Svinjom i Psom, svet Pacova je prometniji. Takođe se pridružite ostalim Kineskim znakovima u deljenju godišnjih promena, koje je svima nama doneo element metal. Istina da se kaže, pretresanje stvari donosi novu radost i daje Vam prostor za razvoj. Razmislite o tome. Možda je ono što je bilo prijatno sada samo utihnulo. Kada je energija metala dodata u Vašu, to može da produbi Vašu ličnost i da podigne Vaš duh i samopouzdanje.

Zar Vam nije uzbudljivo da razmišljate o iskustvu aktivne i evoluirajuće godine? Budući da je ovo godina koja se menja za sve, uključite sve u izradi planova koji mogu preoblikovati budućnost. Ne možete se razvijati pridržavajući se starih rutina.

Ukoliko ste slobodni i tražite ljubav, prošireni horizonti 2020. značiće više sastanaka i više šansi da naiđete na srodnu dušu. Više samopouzdanja i optimizma su glazura na torti Vaših sposobnosti sklapanja prijateljstva. Takođe, možete da upoznate nekoga posebnog ako ostanete oprezni na mogućnost da osobine koje su Vas privlačile pre više godina ne odgovaraju osobi koja ste sada. Imajte to na umu u drugoj polovini godine, nako što Pomračenje u znaku Strelca akcenat stavi na koincidenciju - „slučajna“ (i srećna) otkrića koja ste možda ranije ignorisali. Quelle iznenađenje! Oni su u stvari više predvidljivi u svetlu navedenog.

Porodica i prijatelji:

Prijateljski osobe u znaku Psa vole da se druže među srodnim dušama sa zajedničkim interesima, pa će biti puno mogućnosti da se upravo to i učini. Metal Vas ohrabruje da proširite svoje veze. I dalje su ohrabrujući, ali sa novim mislima i rečima jer doprinose svojoj sopstvenoj jedinstvenosti.

Oktobar i Novembar idu ka zimi, ali će Vaš život cvetati i prosperirati. Mladi mesec u znaku Vage, koji se dešava 16.oktobra i Mladi Mesec u znaku Škorpije, koji se dešava 15.novembra najavljuju vreme topline, velike ljubavi i entuzijazma. Stare veze se ove godine menjaju, ne monumentalno, već sa malim promenama i transformacijama koje su dobre stvari. Promene takođe podstiču preispitivanje odnosa za koje ste mislili da poznajete. Ovo je još jedan deo ekspanzije. Nemojte se iznenaditi koliko pozitivno to može biti. To je novi ciklus, zar ne znate!

Metal je vrlo kreativan element koji pulsira željom za učenjem. Podstiče osnažujuće društveno okruženje. Metal u znaku Pacova je teataran, takmičarski i radoznao da uči dok je entuzijastičan za interakciju. Osećaćete se ohrabrenim da otkrijete skrivena blaga svojih kreativnih moći u Aprilu. Vreme se prilično obnavlja upravo kad Vam zatreba. Između ostalog, slobodno to radite tokom cele godine.

Sa metal u znaku Pacova, posao sa zadovoljstvom Vam možda neće biti toliko zahvalan ako su događaji komandne predstave. Ako je to slučaj, ograničite vreme koje trošite i mešajte sa finesom. Možete da rešite bilo kakve izazove koji izbijaju na površinu u onom što bi moglo biti veoma pouzdano okruženje, tako da smanjite količinu vremena koje provodite u brizi.

Karijera:

Osobe u znaku Pacova i Psa predstavljaju primer dostojnog partnerstva u godini kojom upravlja element koji je takođe poslovno orijentisan. U tom svetlu, godina nudi razvoj i snagu. Nove prilike Vam dolaze jako brzo. Imaćete koristi od entuzijastične spremnosti za rast u promenljivom okruženju. Metal takođe napreduje na pritisku. To morate da shvatite i da se tome prilagodite.

Naglasak na promeni zahteva korišćenje jedne od Vaših izvanrednih sposobnosti: oprez. Trebali biste biti oprezni na ono što se zaista dešava, a ne (kao što mogu drugi biti) ometani blistavim predmetima. Takođe, nemojte da Vas zaslepljuju razmetljivi ljudi, aka konkurencija. Metal jača Vaše sposobnosti i Vaša stručnost sjaji kad iskoristite mogućnosti koje drugi ne vide.

Pomračenje Meseca u znaku Jarca početkom Jula je povoljno i vredno dodatne pažnje. Mnogo se stvari događa, mnogo toga što se dešava iza kulisa, to Vam može dobro doći. Vaš put započinje, podudarajući se sa promenama. Usredsredite se, jer će Vaš glavni izazov biti previše razmišljanja o besmislenim stvarima, poput brige o tome šta rade svi drugi! Nastavite tako dalje do Avgusta. Budite pažljivi i učite iz onoga što vidite. Neka ovo bude Vaš moto.

Za osobe u znaku Psa u godini Pacova, vibe je da se osećaju kao kod kuće u karijernom univerzumu. Svaki mesec jača Vašu sposobnost da savladate i da se efikasno nosite sa situacijama. Svakog meseca u 2020.godini Vi gradite za 2021. i 2022.godinu, obe povoljne godine za još veći razvoj. Budite inspirisani!

Novac:

Godina Svinje se završava 25.januara 2020. Tako rečeno, budite vrlo svesni gde se nalazite u periodu između decembra 2019. i januara 2020. Vaša ovozemaljska prirodna energija je rezonovana sa godinom Svinje. Sedite na dobrom temelju pre nego što se tlo malo protrese.

Metal u znaku Pacova nadahnjuje Vašu ambiciju za zarađivanjem još više novca, ali ovo je veliko upozorenje, drage osobe u znaku Psa. Reč je "nepredvidivost". Možete dobiti, pogotovo kako godina počinje. Iskoristite prednosti toga, a zatim budite posvećeni da ostanete oprezni! Nije to samo ono što radite sa svojim novcem, to je i uticaj drugih. Ko su ovi „drugi“? Finansijska klima uopšte, jer i drugi ljudi podležu uticaju metala u znaku Pacova.

Metal je konkurentan, tako da ima puno kupaca i prodavaca, neki sa malo kontrole, a neki sa ukusom za rizik, metal u znaku Pacova, posebno u periodu od Avgusta do sredine Oktobra. Ostanite hladni, budite na oprezu i igrajte na svojim snagama. Niste osoba koja rizikuje, već ste osoba koja gura novac onima koji nameravaju da Vam otvore vrata. Korporacije (one koje Vas plaćaju) trebalo bi da budu na Vašem radaru kroz trendove u Aprilu i Maju. (Ponekad je više o onome što nije rečeno ili učinjeno nego što je.)