Pas - Godišnji Kineski horoskop

Pas

2019

Godina Svinje - uopšteno

Svinja, koja simbolizuje prosperitet i optimizam, biće vaša inspiracija od 5. februara 2019. do 24. januara 2020. godine. Sve će vam ići od ruke u ovom uspešnom periodu!

Vreme je da se oprostite od nekih stvari i napravite mestanovim stvarima koje vas čekaju u novom ciklusu koji je pred vama. Godina Svinje je takođe izuzetno važna za Pse, pošto obeležava vreme nade i obnovljene energije.

Odvojite par momenata da još jednom prođete kroz svoje planove. Moraćete da svoje snove i ideje pretvorite u dela da bi ste ih obistinili. Želećete da delujete dok drugi budu mirovali, pa su jun i zima odlični periodi za vašu akciju.

Ove godine, uživaćete u velikodušnosti drugih, kao i u dobroj sreći koja će vas služiti lično. Budite oprezni. U bilo kojem dobu godine, uvek postoje neke senke koje će rado saplesti Pse, kao i ostalih 11 znakova Zodijaka.

Ljubav:

Ove godine, ljubavne veze neće napuštati svoju zonu komfora. Za Pse, ova godina je spremila prijatne, opuštajuće momente, par iznenađenja, pa čak i par pomirenja.

Uživaćete u momentima jednostavne sreće, zabave i zajedničkog sanjarenja. Sve ovo će motivisati vas i vašeg partnera. Strpljenje Svinje uklopiće se u vašu prirodnu potrebu da se brinete o svojoj ljubavnoj vezi. Zajedničko planiranje seje semena budućih poduhvata.

Vaš partner vam može prirediti iznenađenje i obrnuto! Nemojte brinuti- ni jedno iznenađenje neće biti negativno. Možete odahnuti!

Glavni izazov 2019. godine biće komunikacija. Imidž „Jakog i tihog tipa“ je samouveren i promišljen, ali tih je svojim izborom. Društven i veseo Pas mora ili da se prilagodi čitanju govora tela i raspoloženja drugih, ili da natera druge da progovore. Vaš sledeći zadatak je da slušate. Podelite osećanja i obratite pažnju.

Ukoliko ste u potrazi za partnerom, imaćete sreće ove godine. Ljubav će biti u vazduhu tokom juna, februara i novembra, a najbolji partneri za Pse su Tigrovi, Konji i Svinje. Nemojte se zaletati ni u šta sa Zmajevima, Majmunima ili Petlovima. Štaviše, nemojte se zaletati uopšte. Udvaranje je staromodan izraz, a Svinje su eksperti kada je u pitanju flert i očaravanje drugih. Zašto bi iko hteo da požuruje sa time?

Porodica i prijatelji:

Zemljani element objedinjuje reči „sigurnost“ i „razvijanje,“ kao i „koreni.“ Korenovi drveća vode u mnogo različitih smerova, gde će vas društvene veze odvesti ove godine.

Druželjubiva Svinja ohrabriće vas da priđete ljudima i budete spremni da ih prihvatite. Ne govorimo o površnim stvarima i samo poznavanje Svinje osigurava da se radi o iskrenim dobronamernim interakcijama.

Uran će se naći u znaku Bika 6. marta, predstavljajući vašu želju za promenama. Radi se o inspiraciji da uradite nešto što nikada niste do sada. Razmislite o svim mogućnostima koje su pred vama i odlučite kojima ćete se posvetiti. Napredak ka njima neće biti dinamičan, ali će biti siguran.

Vaš društveni život će vas odvesti na mnoga mesta. Iznenađujuće, Svinja takođe često putuje, menja okruženje i veze sa drugima, sve dok ne nađe „dom“ u kome pripada. Jupiter, čiji ciklus traje dvanaest godina, igra veoma pozitivnu ulogu i ohrabruje vas da sazrite, putujete i imate koristi od života.

Rad na idealu izbalansiranog, prijatnog i bezbednog života biće u vašem fokusu u narednom periodu. Budite društveni. Potražite na internetu „primere društvenog života“ i pronaćićete milione ideja, kao i dovoljno saveta i predloga koji će vas uposliti do 3019. godine! Ovo je možda malo ekstremno, ali kada god radite nešto u čemu uživate sa prijateljima, to je dobro kako za vaše mentalno, tako i za vaše fizičko zdravlje.

Karijera:

Svinja uverava da će Psi imati neočekivano veliki napredak u 2019. godini.

Primetićete mnoštvo prilika čak i prvog dana godine Svinje. Bez obzira na to koji znak je u fokusu, februar će biti vaš najpovoljniji mesec, kada ćete moći da se prepustite novim počecima.

Ono što osećate da je ispravno, biće ispravno. Ono čemu je potrebna promena, potrebna je i pažnja. Ukoliko budete osetili o čemu se radi, znajte da je za to zaslužna vaša intuicija.

U slučaju da vam je potrebna mala pomoć, dobićete je u julu. Pomračenje Meseca u znaku Jarca 16. jula pružiće vam uvid u ono što treba da znate da bi ste postigli ono što želite. Nećete dobiti bolje informacije tokom godine nego sada, pa obratite pažnju. Ako ništa drugo, pomračenje će vam povratiti veru u sebe. Imate moć da ostvarite napredak.

Zmaj i Zmija neće biti najprijatniji prema vama za vreme aprila i maja. Psi će se možda pobudniti protiv uprave na poslu ili saradnika i mušterija koje seju negativnost i loša osećanja. Budite što objektivniji. Isto važi u avgustu i septembru sa Majmunima i Petlovima.

Novac:

Imaćete odlične prilike za sticanje novca 2019. godine, naročito kada je u pitanju novac poreklom od vaše karijere.

Budite optimistični, samouvereni i snalažljivi i ova godina će vam doneti dosta bogatstva. Što više budete brinuli, to ćete više energije trošiti na negativne misli i ljude i to ćete manje novca zaraditi!

Možda ćete razmišljati o dugom putu koji će vas odvesti tamo gde već dugo želite da odete. Iako bi vam ovo iskustvo donelo dosta sreće, morate da pripazite na svoj budžet.

Kada je u pitanju investiranje, vaša intuicija je tačna. Možda ćete želeti da očuvate svoje fondove likvidnijim nego što su bili u prošlosti kako bi ste bili spremni da investirate kada cena bude bila najpovoljnija.

Finansijski, ova godina ima dosta pozitivnih iznenađenja za vas. Sve što treba da uradite je da budete promišljeni i vaša kasa će početi da se preliva i ranije nego što mislite.