Pas - Godišnji Kineski horoskop

Pas

2021

Godina Bivola - uopšteno

Kao i kod većine drugih godina, bogatstvo Psa raste i opada u zavisnosti od toga kome su bliski. U metalnoj godini Pacova možda ste imali poteškoća sa međuljudskim odnosima, dok ste saznavali koje veze su vredne vašeg vremena. Iako je metalni Pacov ojačao vašu pronicljivost, to vas je možda skupo koštalo. U metalnoj godini Bivola, ovaj naporan rad ima veće šanse da vam se isplati.

Ipak, povratak vrsti stabilnosti koju želite da postignete, neće proizaći iz širenja vašeg kruga prijatelja ili traženja novih mogućnosti. Sačuvajte te ideje za Tigrovu godinu, 2022. Ove godine, pozvani ste da se ojačate vraćanjem i oslanjanjem na ono što je već isprobano i istinito.

Stari prijatelji i porodični odnosi su posebno moćni ove godine, što odražava snažnu karmičku podršku. Iako porodična dinamika može da predstavlja mešovitu torbu, tamo postoji nivo izdržavanja i podrške, koju možete uzeti zdravo za gotovo. Upravo ta neupitna odanost i briga za zaštitu preklapa se sa metalnim Bivolom. Pratite ono što vam je poznato.

Ukoliko imate nekoga u znaku Bivola za prijatelja, imate sreće. Ostanite im blizu. Ovaj pristup će biti od ključnog značaja u prolećnoj i letnjoj sezoni. Treći i četvrti mesec mogu biti posebno izazovni za vas ove godine i otkriće vam gde su vaše sigurne luke. Kada nastupi peti mesec, strepnje se znatno smanjuju i lakše se veruje u mogućnosti.

Tokom jeseni moglo bi da bude pomalo nelagodno, ali, bićete odlučni i i dalje imati dovoljno poleta i motivacije za uspešnu zimu.

Ljubav:

Metalna godina Pacova 2020. verovatno nije bila naklonjena vašem ljubavnom životu. Težnja ka nemilosrdnoj kritici mogla je uneti napetost, čak i u najstabilnije veze. Dakle, bilo da ste u vezi ili slobodni ove godine, prilika je ista - oporavak.Ukoliko ste u partnerskom odnosu, utemeljena i prilagodljiva priroda metalnog Bivola može da stvori solidno mesto za oporavak.

Prošlogodišnji proces uređivanja sada može otkriti centralno jezgro vaših zajedničkih vrednosti, osnovu u kojoj možete uživati i na koju se možete nadovezati. Najbolje je ne uzimati ništa zdravo za gotovo - naročito tokom proleća i ranog leta. Budite najbolji u međusobnom ponašanju jedno prema drugome i budite proaktivni u potvrđivanju vašeg odnosa.

U povoljnim uslovima, ovo je sjajna godina za proširivanje ili osnivanje porodice. Veza između dece i bake i deke biće snažna ove godine. Omogućavanje višegeneracijskih odnosa može doneti snažne kalibracije i harmoniju svakom članu porodice. Deca u znaku Bivola podržavaju ih prirodno i često postaju “treći roditelji” u domaćinstvu.

Biti samac u metalnoj godini Bivola obećava, ali možda deluje više kao putovanje niz prošlost i uspomene. Vrata su uglavnom zatvorena za potpuno nove veze, ali stare veze imaće tendenciju da budu ponovo posećene. Najbolje je kretati se polako. Dopustite da svako udvaranje polako krčka, a taj proces će zauzvrat stvoriti čvrste odnos i emotivnu i materijalnu kompatibilnost. Držite se blizu kuće i ne preduzimajte veće akcije do sledeće godine, godine Tigra.

Porodica i prijatelji:

Generalno pokazujete veliku lojalnost u svojim društvenim odnosima. Metalna godina Bivola će vas nagraditi za vašu odanost. Ipak, vrste teških preuređivanja koje ste morali da pretrpite u svom društvenom životu 2020. neće se odmah poboljšati, kako se okrećemo metalnoj godini Bivola.

Sezonski proces napuštanja zimske čaure treba da bude spor i svestan proces. Prolećni festival prvog meseca u godini vreme je za obnavljanje veza. Bilo bi najbolje da ove korake preduzmete sa posebnom pažnjom. Svaki odnos koji podmladite i obnovite u prvom mesecu, poslužiće kao cigla u temelju do kraja vaše društvene godine. Možete li ove ljude uzeti zdravo za gotovo? Da li vam čuvaju leđa? Odgovori na ova pitanja znatno će doprineti utvrđivanju stabilnosti vaše društvene atmosfere u ovoj godini.

Dakle, moglo bi da vam se spremi neko usavršavanje i razilaženje, posebno u proleće i rano leto. Proces saznanja gde vam je mesto može biti ponekad neodoljiv, stoga, nadam se da imate barem jedno sidro. Ako je tako, prihvatite i pratite ove odnose bez rezerve. Izgradite lični osećaj snagei stabilnosti.

Sredinom i krajem leta doćićete konačno do daha i biti prijatni sa drugima - samo se nemojte previše vezati za nove ljude koje upoznate. Prijatelji vaših prijatelja mogu biti u redu, ali bez prethodne priče koja će vas vezati za nekoga, povremena poznanstva se neće zadržati u vašem životu.

Karijera:

Sa metalnim Bivolom, povoljno je da se prepustite odabranom pozivu. Ali, najbolje je pripaziti na težinu odgovornosti. Čak i ako svoje poslovne ambicije svedete na minimum u metalnoj godini Bivola, možete napredovati bez mnogo truda! Ovo bi mogla biti dobra godina za vas profesionalno. Vaša nepokolebljiva posvećenost vašem pozivu ima najveći uticaj na vas. Vaš karakter dovoljno govori.

Psi nisu ni približno perfekcionisti kao Petlovi. Međutim, raduju se dobro obavljenom poslu. Osim porodice, ove godine ćete pronaći svoj identitet u kulturi i okruženju svog radnog mesta. Ovaj nivo integriteta i posvećenosti stavlja vas na sam vrh dešvanja. Kako se vaša reputacija gradi, spremite se da budete zauzeti! Ipak, sav ovaj potencijalni entuzijazam i za vas ima mračnu stranu.

Samopožrtvovanje bi moglo biti problem za vas ove godine. Bivo je neumoran i nikada ne odstupa od borbe. Ne pokušavajte da se borite protiv toga. Koliko god zaista želeli da pokažete solidarnost sa dostojanstvenom odlučnošću metalnog Bivola, morate biti svesni svojih granica ili će vaše zdravlje patiti.

Ukoliko budete preterano ambiciozni, vaše srce će ispisati ček, koji vaša ramena ne mogu da nose. Budite mirni i sačekajte proleće. Vaše raspoloženje naići će na oporavak tokom leta. Potrudite se da vaš poslovni život bude gladak i ujednačen. Držite se redovnog radnog vremena. Bez prekovremenog rada.

Novac:

U godini metalnog Bivola, akumulacija novca za vas neće biti toliko značajna, koliko to što ste odlučili da koristite resurse. Sve dok ne napravite neke veće promene u svom poslovnom životu, verovatno će vam prihodi ostati dovoljno stabilni. Povećanje stope uštede je definitivno moguće ove godine.

Ipak, vaša štedljivost se manje odnosi na gomilanje resursa, a više na odražavanje vaše posvećenosti određenom kvalitetu života. Na vas će lako uticati kulturna očekivanja, koja dolaze sa vašom fazom zrelosti. Dakle, trajna roba i imovina su povoljna ulaganja. Ukoliko je neophodno, razmotrite popravke i prepravke, kako biste povećali dugovečnost takvih stvari. Obavezno kupujte samo one modele, koji imaju dokazane rezultate. Najnovije tehnološke inovacije će ove godine verovatno propasti. Ukoliko se ne pokvare, biće barem potrebno da ih popravite.

Takođe vam može doneti korist usvajanje zdrave doze fiskalnog realizma. Ovo je godina da se oslobodite nepraktičnih maštanja i dozvolite svojim materijalnim resursima da podrže svakodnevne nematerijalne uloge zajedništva. Nije važno da li jedete iz najfinijeg porcelana ili papirnih tanjira, dokle god imate mogućnost da večerate kao porodica. Briga za vama bliske ljude ove godine, gradi za vas neprocenjivu mrežu.

Ulaganje u dugovečnost vašeg mreže ljudi, zaštitiće vas od vrsta finansijskih poteškoća koje bi mogle doći sa sedmim i osmim mesecom. Iskoristite šansu da budete humanitarni, jer ćete ove godine verovatno dobiti onoliko koliko date.