Pacov - Godišnji Kineski horoskop

Pacov

2021

Godina Bivola - uopšteno

Kineska Nova 2021. godina najavljuje dobru godinu za ljude rođene u znaku Pacova. Prema kineskom horoskopu, pripadnici prvog znaka kineske astrologije ne treba da forsiraju svoju sreću u 2021. godini, pogotovo što će im dobre vesti dolaziti onda kada ih najmanje očekuju.

Usled određenih situacija koje dodiruju materijalni plan, Pacovi mogu iznenada promeniti svoje ponašanje, kako bi sačuvali prednosti koje su nasledili u prošlosti, na žalost svojih protivnika. Jer, godina Bivola 2021., daje Pacovima priliku da identifikuju svoje tajne neprijatelje. Jednom kada se razjasne sukobne situacije i stavovi svakog od njih, možete ponovo i postepeno da gradite odnose sa ljudima od poverenja, koji će indirektno pomoći da se učvrsti vaša materijalna sigurnost.

Što se tiče ostalih tema, nema većih promena koje bi poremetile život Pacova 2021. godine. Možete iskoristiti istu dinamiku pokrenutu prošle godine, posebno jer vas novine i napredak privlače manje nego obično. 2021. godine, Pacovi se oslanjaju na sigurne vrednosti.

Ljubav:

Prema kineskom horoskopu 2021, tokom Godine Bivola očekuju se praznici i porodične proslave, poput venčanja ili rođenja.

Što se tiče pripadnika znala Pacova koji su slobodni, to je period neočekivanih sastanaka, čak i dugo očekivane srodne duše, sve dok ne nastojite da ne dominirate previše nad svojim partnerom, rizikujući da prouzrokujete da vam “pobegne”.

Usled poverenja i predanosti, otvaranja na polju ljubavi imaće najbolje šanse da se registruju u stvarnosti i dugoročnosti.

U ovoj godini Pacovi moraju shvatiti da ne trebaju menjati svoj ritam života prema svojim susretima, čak i ako to znači propuštanje određenih obećavajućih sentimentalnihprilika.

Porodica i prijatelji:

Da li je 2021. dobra godina za rođenje deteta za vas? Da! Bilo koji pripadnik znaka Pacova, muško ili žensko, može da razmisli o prinovi tokom Godine Bivola, 2021

Kaže se da je odnos između Pacova i Bivola odličan. Budnost i intelektualna oštrina roditelja Pacova savršeno odgovaraju uravnoteženom razvoju deteta Bivola, koji je pragmatičniji i tradicionalniji, a od velike prilagodljivosti Pacova može imati samo koristi.

Karijera:

Tokom 2021. godine, Pacovima se savetuje da vredno rade i da ne ostanu neaktivni. Ne bi se trebalo oslanjati na izgled ili se zadovoljiti površnom analizom problema koje treba rešiti. Štaviše, uglavnom će kratkoročni projekti biti zadovoljavajući u pogledu rezultata.

Kineski horoskop za 2021. godinu, daje pripadnicima ovog znaka priliku da učvrste svoju profesionalnu osnovu. U slučaju nove saradnje ili udruženja, Pacov mora voditi računa da uvek budno pazi na razvoj preduzetih radnji.

Kao što je često slučaj tokom godine Bivola, takođe treba obratiti pažnju na rizike od mogućeg prekomernog rada: „jedan po jedan projekat“ profesionalni je moto za vas za 2021. godinu.

Oni koji traže posao, ove godine mogu da pronađu mogućnosti koje im odgovaraju u oblastima ličnih usluga, digitalne komunikacije, konsultacija, sekretarijata i call centara.

Novac:

Što se tiče finansija, Godina Bivola je godina rada, koliko i akumulacije za Pacove. 2021. godine, periodi poput jeseni, tokom kojih dominira metalni element, daju vam priliku da iskoristite nove finansijske mogućnosti.

Tokom prvog dela godine, samo pedantni rad sa naglaskom na štednji i ograničenjem rizika, omogućiće Pacovima da napune novčanik. Svaka mogućnost investiranja koja pokreće mnoga pitanja, mora se staviti na čekanje, sve dok sve postojeće sumnje ne dobiju odgovarajući odgovor.