Pacov - Godišnji Kineski horoskop

Pacov

2018

2018. uopšteno

Obično, Pacovi ne dozvoljavaju da ih svakodnevne stvari nerviraju, jer su previše zauzeti zabavom i ostvarivanjem svojih ciljeva.

Međutim, za vreme Godine Zemljanog Psa, shvatićete da ste odlučniji nego ikada da ostvarite svoje najveće snove. Već ste napravili sve potrebne pripreme i samo čekate trenutak kada će vam se ukazati prilika.

Baš kao što ste navikli da naporno radite, navikli ste i da istinski odmarate. Isplanirajte letovanje kako niste imali do sada i uživajte u polodovima svog rada.

Ljubav:

Iako Pacov i Pas nisu najbolji prijatelji, pronaćićete način da iskoristite pozitivnu i lojalnu energiju Psa da dodatno unapredite svoj ljubavni život.

Sposobnost da kažete šta vam je na umu umesto da to držite u sebi dosta će usrećiti vašeg partnera.

Ukoliko ste u potrazi za partnerom ove godine, pomračenje Meseca 27. jula je odličan trenutak da priđete osobi koja vam se sviđa već neko vreme.

Porodica i prijatelji:

Za vreme Godine Zemljanog Psa, Pacovi se mogu naći u sred velikog pročišćavanja prijatelja, jer su uvideli ko im pruža bezuslovnu podršku, a ko ne.

Iako možda nije uvek zabavno, otkrivanje toga ko vam je odan može biti veoma prijatno. Otkrićete nove načine na koje ćete moći da se povežete sa prijateljima, kroz aktivnosti poput sporta, čitanja, pisanja i zabave.

Posao:

Vaš znak je jedan od najmarljivijih znakova u kineskom Zodijaku, a obično imate i novac kojim to možete i dokazati.

Ova godina je još posvećenija onome što gradite. Na svom radnom mestu izgradićete još mnoštvo odličnih odnosa i veza i pokazaćete nadređenima šta sve možete.

Iskoristite moćnu energiju pomračenja Sunca 11. avgusta da proširite svoje planove još više. Takođe, pokušajte da se oslobodite perfekcionizma. Vaš spisak sposobnosti će se proširiti, čime ćete impresionirati mnoštvo ljudi. Zatražite povišicu ili unapređenje za vreme pomračenja Meseca 27. jula.

Novac:

Čak i za vreme loših dana, vaš znak je još uvek dobar sa novcem. Vi razumete kako funkcioniše svet finansija i uvek ste voljni da uložite dodatno vreme za vaše blagostanje.

U Godini Zemljanog Psa, primetićete nove uspehe kojima se niste ni nadali, što će vas itekako usrećiti. Najistaknutiji deo godine će biti 12. jul, kada će pomračenje Sunca nagovestiti velik priliv novca i nova lična dostignuća.