Pacov - Godišnji Kineski horoskop

Pacov

2015

2015. uopšteno

Godina Drvene Koze pomaže duhovitim, ali opreznim Pacovima da u prvoj polovini godine raskrste sa prošlošću i krenu u sasvim novom pravcu. To može izazvati malo nelagode, ali ne brinite, to je sasvim normalno kada odlučite tako nešto.

Moćna totalna eklipsa 20. marta nateraće vas da razmislite šta to ne funkcioniše u vašem životu. Stabilnost koju podstiče Drvo pomoćiće Pacovima da se osećaju sigurnije, pri tome želeći sve odjednom. Praktičnost, strpljenje i kreativnost su tri stvari koje će vam biti neophodne ove godine.

Koza podstiče više poverenja i kooperaciju. Vi ste dosta nezavisni, ali ćete morati i tako nešto da naučite kako biste ojačali kao ličnost. Prihvatanjem promena poletećete na krilima sopstvene genijalnosti. Ko kaže da Pacov ne može da leti?

Ljubav:

Strastveni Pacovi, uglavnom skoncentrisani na posao, u godini Koze osetiće sasvim nove suptilne porive. Jednostavni ali romantični detalji... Susret pogleda preko sobe, nežan dodir ruke, ili nečiji predivan parfem probudiće snažne želje.

Koza ume da razlikuje čisto zadovoljstvo od prave ljubavi. Drvo, koje podstiče spor ali siguran i stabilan rast, pomoćiće Pacovu da izgradi solidnu i stabilnu vezu sa svojim partnerom. Takođe, Koza će uticati na poštovanje tuđe potrebe i želje: više ćete ceniti i poštovati partnerovu potrebu za povremenim osamljivanjem.

Mlad mesec 14. avgusta je veoma srećan period za ljubav. Možete očekivati ponovno razbuktavanje strasti u ustaljenoj vezi ili odličan početak neke nove. Prihvatite komplimente sa zahvalnošću, jer su one stub stabilne ljubavi.

Porodica i prijatelji:

Godina Koze je idealna za štedljive i željne zabave Pacove, koji vrlo lako mogu da stvore odličnu i nezaboravnu atmosferu gde god da se pojave. Važnije im je od kineskog porcelana ili redosleda sedenja za stolom odlična i zabavna konverzacija.

Veoma povoljan period za spajanje ljudi i stvaranje odličnih veza je period punog meseca 31. jula. Slatkorečivi Pacov vrlo lako podigne atmosferu na zabavi i izvlači ono najbolje iz ljudi.

U isto vreme, pažljiva i društvena Koza upravo izvlači najbolje iz Vas. Iskoristite taj period, obucite se najbolje što možete i krenite! Izuzetno aktivan društveni život podićiće vam moral. Pripremite se i dozvolite lepim stvarima da vam se dese!

Posao:

Pacovi bi se mogli osećati blokirano na svim poljima, usled razmišljanja o željama i trenutnim mogućnostima. Nemojte da vas to obeshrabri na samom početku godine, čak i ako dođe do nekih negativnih fedbekova.

Pametni i snalažljivi kakvi jeste imaćete dosta koristi do jake kooperativne tendencije koju pruža Koza. Ostanite staloženi, smireni, fokusirani na ono što radite i stvorićete veoma povoljne i isplative saveze.

Budite spremni da krenete u akciju tokom faze mladog meseca 17. i 18. maja. Vaše analitičke veštine doćiće do izražaja i zablistaće pod uticajem praktičnosti koju pruža Drvo. Sa pažljivom analizom stvaraju se perspektive; sa perspektivom dolazi i samopouzdanje, a sa samopouzdanjem stvaraju se uslovi za napredovanjem na trenutnom ili pronalaskom još boljeg posla.

Novac:

Pripazite se ove godine! Između vaše potrebe da budete pažljivi i darežljivi prema najbližima i opuštenog stave Koze prema novcu, možete upasti u zamku neprestanog deljenja. Možda biste mogli da stegnete kaiš ili će neko vaše tajno trošenje novca uzdrmati porodičnu harmoniju.

Poslušajte svog unutrašnjeg računovođu; to je princip analitike Drveta, čije oči budno prate svaki potrošeni novčić. Ukoliko ne budete u stanju da vodite računa o sebi nećete biti u stanju da brinete o drugima!

Lunarna eklipsa 27. septembra nudi Pacovima veoma pozitivan novi početak, kada ćete biti u mogućnosti da raskrstite sa starim načinom širokogrudosti i okrenete novi list!