Pacov - Godišnji Kineski horoskop

Pacov

2015

2014. uopšteno

Godina drvenog konja, biće za vas veoma uzbudljiva, kao da vozite odličan sportski auto! Ambiciozni ste i imate jaku želju da što pre stignete na željeno mesto. Možete ostvariti svoje ciljeve i biti jako dobri u samom procesu ostvarenja.

Svake aktivnosti, tokom ove godine konja, moraju biti pažljivo isplanirane kako bi imale što bolji učinak. Kao kada vozite izuzetno brz sportski auto, nesreće su moguće ukoliko vozite brzo i imate dosta kvarova.

Vaš urođeni oprez i dobra intuicija, pomoćiće vam da donesete pametne odluke i izbegnete probleme. Energija drveta ohrabruje građenje odličnih socijalnih i društvenih kontakata, kao podrška vašem razvoju i stabilnosti.

Ljubav:

Ovo je posebno srećna godina za brak, ili ako ste u romantičnoj vezi, za njeno podizanje na mnogo viši nivo. Ukoliko se viđate sa nekim, drveni konj će vas ohrabriti kako biste napredovali ka željenom cilju.

Samopouzdanje je seksi. Osećaj nesigurnosti izaziva nepoverenje i blokira protok nežnih osećanja.

Oni koji su već duže u vezi, biće vrlo kreativni i nesputani u svojim željama. Energija drveta pomoćiće vam da pronađete upravo prave reči, kada su vam najpotrebnije. Nemojte se ustručavati da stanete za sebe i zatražite šta vam je potrebno.

Mnogima od vas, poslednji meseci ove godine, biće neka vrsta raskrsnice. Verujte svojoj intuiciji i sledite svoje srce

Porodica i prijatelji:

Vama je veoma lako da ostavite dobar utisak, posebno ove godine tokom vladavine konja. Dobra organizacija, duhovitost i posebna pažnja za detalje, pomoćiće vam da držite na okupu ljude koje želite. Ukoliko, tokom slobodnog vremena, volontirate, ili se bavite nekim drugim društveno-korisnim aktivnostima, otvoriće vam se neke nove, veoma važne mogućnosti i prijateljstva.

Sredinom Aprila, pojavljuju se odlične mogućnosti za stvaranje novih kontakata, ili veliki pomak u vašem položaju u društvu ili porodici.

Pacov je sjajan prijatelj. Priznajete da je tehnologija odličan način da budete u kontaktu sa prijateljima, ali za vas je pravi kontakt lice u lice!

Posao:

U godini konja, samopouzdanje će biti prvi korak ka uspehu. Energija drveta posebno ohrabruje timski rad, i zahteva inovacije. Vaša trezvenost i snaga prilikom komunikacije pomoći će u poboljšanju svakog odnosa na poslu. Potrudite se da vas drugi ne obeshrabre ili uvuku pod plašt svoje negativne energije.

Tokom leta malo ćete usporiti a može doći i do manjih problema koji će vas odlučno odvesti ka novim izazovima, tokom druge polovine godine.

Veseo konj pomoćiće vam da uvek kažete ono što mislite. Očekujte pomak u karijeri, posebno kada je u pitanju neka liderska pozicija. Društvene mreže mogu vam pomoći da otkrijete nove ili bolje poslove. Moguće je da ćete želeti da promenite karijeru i krenete u sasvim drugom pravcu.

Novac:

Energija konja donosi vam ove godine više entuzijazma nego zdravog razuma. Vi ste štedljivi, ali možete doći u situaciju da vam troškovi pređu budžet

Odvojte vreme i napravite realan plan svojih mesečnih troškova i prihoda: štednja, prihodi, rashodi i dugovi. Vaš lični budžet pomoćiće vam da manje brinete. Mali koraci, uz podršku temeljnog istraživanja, zaštitiće vaše interese.

Nemirna priroda energije konja često donosi neočekivane troškove. Izbegavajte da ulažete u nešto što vam drugi predlažu kao brz način bogaćenja.

Pacov može biti veoma velikodušan prema ljudima koje voli. Finansijski problemi drugih ljudi nisu vaš problem, ali budite pažljivi i dajte im podršku na neki drugi način.