Pacov - Godišnji Kineski horoskop

Pacov

2019

Godina Svinje - uopšteno

Dobrodošli u godinu Svinje, prekretnice u vašem životu i poslednjeg poglavlja ciklusa koji je započeo pre 12 godina. Budite spremni da donesete velike promene. Ne smete biti impulsivni i uvek se morate oslanjati na svoju odlučnost i promišljenost. Čak i ukoliko mislite da ste spremni, odvojite vreme da još jednom razmislite o svemu. Promene obuhvataju mnogobrojna poboljšanja, kao i uklanjanje suvišnih stvari iz vašeg života. U narednih 365 dana, imaćete mogućnost da ostvarite velike uspehe.

Da li želite da promenite svoj kurs? Ova tranzicija se mora odvijati izuzetno sporo, a problemi i otpor će se otklanjati postepeno, sve dok ne budete na željenom putu. Godina Svinje usmeriće vašu pažnju na one stvari u vašem životu kojima je potrebno poboljšanje. Ovo će vam pružiti mogućnost da iskoristite svu svoju energiju i predanost da stvorite uslove koji će vam omogućiti da ispunite svoje ciljeve.

Proleće će vam doneti neumornost, ali morate se držati svojih planova svakog dana. Leto stavlja naglasak na fleksibilnost, ali ne i na neorganizovano jurcanje na sve strane. Novi Mesec u znaku Lava 31. jula označava trenutak velikog proviđenja. Pojaviće se neočekivana privlačnost u narednih 30 dana ove faze. Znaćete tačno šta radite.

U jesen, primetićete kako sve više razmišljate o proteklih 12 godina, a vaš osnovni cilj biće i postavljanje ciljeva za narednih 12. Izbegavajte rizike u ovom periodu. Zima je prethodnica godine Pacova. Ostanite hladne glave. Sada je trenutak da posejete sve velike ideje koje imate i da u narednom periodu pažljivo motrite na njihov rast i procvat.

Ljubav:

Život je strastven i spor ove godine. Uživaćete u mogućnosti da se u potpunosti razumete sa vašim bližnjima u ovoj mirnoj i prijatnoj 2019. godini.

Kao inovativnoj, ambicioznoj i dinamičnoj osobi, ovakav tempo vam na prvi pogled može delovati sporo i dosadno. Ipak, morate da ostavite prostora i za zen momente u vašem životu, kada ćete moći da gradite jake i stabilne veze.

Pomračenje Sunca u znaku Raka 2. jula vezaće vas za dom, a ludovanje i zabave će za vas biti strane. Međutim, ovo ne znači da će vam i sama zabava postati strani pojam! Uspećete da pronađete balans između neobuzdane i spontane zabave i uživanja u miru vašeg doma. Kao domišljati Pacov, umete da pronađete načine da čak i kućne obaveze postanu zanimljive aktivnosti koje možete da podelite i sa drugima!

Ukoliko ste još uvek u potrazi za partnerom, putevi sa pravom osobom vam se mogu ukrstiti baš u 2019. godini. Jesen naročito obećava kada su upoznavanja u pitanju, a možete naleteti i na više interesantnih osoba. U ovakvim trenucima je sporiji tempo naročito od pomoći ukoliko želite da procenite da li je došlo do hemije između vas. Uživaćete u društvu ove osobe sve dok se ne zaljubite u nju. Onda, kada budete spremni, moći ćete da doneste odluku o daljem vezivanju. Vi upravljate svojom sudbinom, a vaša stopala stajaće čvrsto na zemlji.

Problem u vezama ove godine biće komunikacija. Ovo će naročito doći do izražaja kada se budu susreli tišina i neprijatnost. Postoji dosta pozitivnosti u vašim mislima, ali misli se moraju izraziti! Govorite, slušajte i volite!

Porodica i prijatelji:

Društvena Svinja susrešće se sa još društvenijim Pacovom! Svinje obožavaju da zabavljaju druge, dok Pacovi vole da budu zabavljani. Vreme je za žurku! Upoznajte nove prijatelje i ponovo se povežite sa starim poznanicima.

Interesantna pojava biće i razmišljanje o prethodnom periodu i procena vaših prijateljstava- to je prirodan proces koji karakteriše kraj svakog ciklusa, a ova godina predstavlja poslednje poglavlje ovog dvanaestogodišnjeg ciklusa. Neka prijateljstva su prijatna i laka za održavanje, dok druga zahtevaju konstantan rad. Bićete svesni ove razlike tokom 2019. godine, što će biti od velike pomoći kada budete odlučivali koja su to osećanja koja preovlađuju u određenim vezama. Nova prijateljstva podrazumevaju odlazak na razne društvene događaje i isprobavanje novih stvari.

Kada je karijera u pitanju, godina Svinje vas podstiče da se držite starih i poznatih običaja i rutina, bez napuštanja vaše zone komfora. Ovo je u redu, ali morate imati u vidu i kraj tekućeg ciklusa. Da li želite da se promenite u narednih 12 godina? Društvenost takođe znači i sticanje novih veština, koje mogu rezultirati i u unapređenju. Ljudi su tu- na vama je sve ostalo.

Sve u svemu, ova prekretnica neće zaobići ni jedan aspekt vašeg života koji uključuje komunikaciju i povezanost sa drugim ljudima.

Karijera:

Dostigli ste „trku pacova“ vašeg života. Osetićete potrebu da nastavite sa tempom koji ste imali u prošloj godini, međutim, razmislite još jednom. Pred vama je velika promena koja nosi naziv „kraj dvanaestogodišnjeg ciklusa,“ tako da možete zaboraviti na ustaljene običaje. U ovom periodu, ukoliko želite da ostanete iznad konkurencije, moraćete da se adaptirate na promene koje se dešavaju oko vas, iz momenta u momenat.

Dobra stvar kod ove godine je to što će vas dodatno inspirisati, kao i to što ćete moći da usresredite svoj avanturistički duh na stvari koje će vam pomoći da dodatno napredujete. Uz dobru pripremu, svaki vaš ulazak će biti veličanstven, a odlazak graciozan.

Ove godine, vaša karijera će se naročito dobro razvijati kroz saradnju sa drugima. Nemojte očekivati dosta promena, ali očekujte sporiji tempo. Vaši nadređeni će očekivati kontinuitet u vašim radnim navikama. U maju, budite zauzeti i nemojte se isticati previše, čak iako je to poslednje što želite u ovom periodu.

Jupiter i Neptun će biti pod uglom od 90 stepeni 21. septembra. Ovo će biti drugi ovakav aspekt ove godine (prvi je 16. juna). Ovo će biti naročito uspešan period za vas, pošto će ovaj vam ovaj apsekt pomoći da rešite probleme i stvorite sebi nove prilike, a vaša motivacija će takođe biti na vrhuncu. Sada je vaša budućnost u potpunosti u vašim rukama.

Novac:

Ove godine, bićete pametniji kada je novac u pitanju. Osetićete promene oko sebe, a kao osoba koja je izuzetno dovitljiva kada je novac u pitanju, videćete prilike koje će drugima promaći.

Takođe, imaćete pozitivne rezultate kada je u pitanju povećavanje vaših prihoda. Možda su vas do sada neki lični problemi sprečavali da trošite novac onako kako ste želeli. Neki Pacovi su imali problema i sa dobijanjem povišice. Želećete da predano radite i da vaš rad govori umesto vas. Ipak, ovo je dobra godina za razgovor sa šefovima i isticanje vaših uspeha.

Takođe, važno je da se ne kockate i ne potrošite previše. Ove godine, imaćete povećanu potrebu za sigurnosti, pa će biti manje iskušenja i rizika. Izbegavajte investiranje novca u projekte Zmija i Majmuna, a u maju i avgustu budite naročito oprezni. Nemojte se upuštati u rizične poslove kada vas novčana sreća neće naročito služiti!