Majmun - Godišnji Kineski horoskop

Majmun

2022

Godina Bivola - uopšteno

Za Majmune, Bivo izaziva sumnju - i to sa dobrim razlogom. Kada god je neko siguran u svoj položaj, vaša radoznalost je na vrhuncu. Metalni Bivo je izuzetno uveren. Opšti pogled na svet Bivola je previše uredan da ne biste postali sumnjičavi i želeli da zavirite. Ova godina metalnog Bivola može biti poprilično tolerantna prema vašoj liniji ispitivanja. Ali, sigurno ćete u jednom trenutku preći ozbiljnu granicu.

Iako vas metalni Bivo neće lako uhvatiti, vaše tendencije ka kontriranju, na kraju bi vas mogle učiniti metom teškog autoriteta koji ne možete izbeći - sa stvarnim posledicama. U procesu razmišljanja o svom poslu i jednostavnog ukazivanja na nedoslednosti u zaključivanju metalnog Bivola, mogli biste se naći u ozbiljnoj nevolji. Ozbiljno, pripazite da ne uzmete dobroćudnost metalnog zdravo za gotovo i pomislite da vas ne čekaju problemi, ukoliko se stvari ne usklade.

Iz vaše perspektive, metalni Bivo je ovde da primeni proizvoljnu konvenciju kontrole. Ali, to takođe znači da je vaš stil kreativnog rešavanja problema izbačen iz šire slike. Ove godine vas niko ne pita za mišljenje. Najbolje je da svoje talente uložite u obezbeđivanje lične stabilnosti, kao što je dobro skrovište u koje se možete povući. Sve dok niste na putu nekome i ne pravite buku zbog sankcionisanog protesta, metalni Bivo će se zadovoljiti time da vas ostavi na miru.

Naviknite se da ove godine ne privlačite pažnju na sebe. To je talenat koji će vam trebati kada dođe sledeća godina, godina Tigra.

Ljubav:

U godini metalnog Bivola, raznolikost izbora koju inače imate u ljubavnom životu, biće znatno smanjena. Bivo ne podržava slobodni život samaca. U stvarnosti, Majmuni mogu delovati kao da izbegavaju posvećenost, ali su zapravo i te kako dobro upoznati sa predanošću. Jednostavno, samo je ne birate često.

Čak i ako ste u dugoročnom partnerstvu, ova zamišljena fleksibilnost i flert u kojima uživate, služi kao vredan pritisak na vaše odnose i sprečava da vam stvari deluju previše statično i monotono. Dakle, niste toliki “igrač”, koliko želite da se pretvarate da jeste. Međutim, ove godine će se broj raspoloživih uloga koje morate odigrati smanjiti i postati čvršći u svojim očekivanjima.

Viđanje sa potencijalnim partnerima će više izgledati kao udvaranje, a udvaranje će tražiti formalnost. U partnerstvima, satovi glasno otkucavaju. Bez obzira da li ste spremni za ove prelaze ili ne, ono čega ćete biti najsvesniji jeste da svaka odluka ima neizbežne posledice. Neće biti polumera ili dvosmislenosti, pomoću kojih se možete izvući i izmisliti neki dobar izgovor. Težina odgovornosti koju partnerstvo može prirodno doneti sa sobom, biće na vama. Najbolje je prihvatiti da ste na raskrsnici (i da vas ta raskrsnica čini nervoznima).

Intenzitet takvog odlučivanja biće najdublji u trećem i četvrtom mesecu, a zatim ponovo u sedmom mesecu i dalje tokom jeseni. Pokušajte da nikoga ne ostavljate pred oltarom. Razmislite o intimnoj ceremoniji početkom zime.

Porodica i prijatelji:

Kao pripadnik znaka Majmuna, vrlo ste osetljivi i na najmanje promene u društvenoj strukturi koja vas okružuje. Ovo je jedna od glavnih veština, koja vas definiše kao pojedinca. Poput paukove mreže, vaša čula i mašta nadaleko se šire vašom radoznalošću. Vi ste majstor u predviđanju promena. To vam obično daje ogromnu prilagodljivost u većini društvenih sredina. Dok pokrećete stvari, vučete ih i plešete, moći ćete da koristite povratne informacije, da biste se smestili tamo gde želite da budete većinu vremena. U vašoj viziji ništa nije statično ili fiksno - čak ni vaši bliski odnosi, prijateljstva ili poznanstva.

Ipak, s težinom i gustinom koju metalni Bivo donosi ove godine, moglo bi biti veoma teško predvideti ponašanje ili videti promene koje dolaze. Ovo je zabrinjavajuće. U godini metalnog Pacova bili ste poput vode - odgovarali ste velikom fluidnošću na promenljive oseke perspektiva i različite društvene odnose.

U godini metalnog Bivola, vaša stopala su čvrsto na zemlji i biće vam potrebno neko vreme da se prilagodite ovom nedostatku stimulacije. Pojam „Ono što vidite, to i dobijate“ čini vas nervoznima.

Naviknite se na ideju povlačenja i to radite kada god možete. Povucite se na sebi poznato mesto, koje je pristupačno samo odabranom broju vaših bliskih i proverenih ljudi. Biće vam važno da znate ko stoji uz vas i ko vam čuva leđa ove godine.

Karijera:

Oni Majmuni koji su imali sreće da svoje kreativne darove iskoriste u dobro uspostavljenom pozivu, ove godine mogu iskoristiti svoj poslovni život da se sakriju na vidiku. Metalni Bivo duboko poštuje vašu posvećenost - posebno dok konstruktivno doprinosite dugogodišnjoj tradiciji. Dakle, mogu postojati uski putevi za izražavanje vaših inventivnih veština.

Razumnim povezivanjem tačaka između vaše očekivane uloge i načina na koji je otelotvorujete, vešto inače izbegavate kritike. Ali, izbegavanjem kritike drugih, verovatno će biti ono čime ćete se morati baviti ove godine. Težnja metalnog Bivola ka krutosti i kontroli kvaliteta, mogla bi da vam izazove nelagodu. Dakle, očekujte da vaše zadovoljstvo ovim iskustvom postoji samo na momente i budite spremni da živite na oba kraja spektra.

Ukoliko vaša radna atmosfera uglavnom nije sklona bilo kakvoj slobodnoj formi ili nenadgledanom kretanju i favorizuje rutinu - očekujte da se vaše nezadovoljstvo i osećaj gušenja povećaju ove godine. Pazite se mikroupravljanja. Ovo bi mogla biti dobra informacija i nešto o čemu treba razmisliti da promenite, pre nego što dođe Tigrova godina, koja će to gušenje pretvoriti u paniku.

Pažljivo osmotrite svoju situaciju u trećem i četvrtom mesecu. Potrudite se da ne preterate. Nećete imati mnogo fleksibilnosti da biste kreirali dramatičan potez, stoga ćete morati da sačekate da biste videli da li će vam se takva prilika ukazati.

Mirna tranzicija je zapravo ona u koju možete verovati ove godine. U suprotnom, ako možete iskoristiti svoju fleksibilnost da biste zadržali stvari da se kotrlja u pravom smeru, smatrajte ovo pobedom.

Novac:

Posebnu pažnju treba obratiti na vešto upravljanje vašim resursima, sa fokusom na štednji. Kao i većina stvari za vas ove godine, prikupljanje resursa je jedan od načina na koji se pripremate za Tigrovu godinu. Pripremate se za trenutke kada vas nepredviđeni događaji mogu značajno destabilizovati. U takvim slučajevima, bilo bi dobro imati bezbedno skrovište ili materijalni jastuk na koji biste se mogli osloniti.

Uradite duplo više sada, da biste tada mogli da obavite samo pola posla. Metalni Bivo se ne plaši Tigra. Koristite stabilnost i sigurnost koje vam pruža ova godina, kako biste dobili uvid u to kako da popravite svoju situaciju. Metalni Bivo baca nad sve nas senku zaštite. Naravno, to je pomalo zagušljivo. Ali, ukoliko znate kako se nositi sa time - dajući prednost štedljivosti i istrajnoj radnoj etici - možete sakupiti ono što vam je potrebno da biste bili uspešni u godini Tigra, 2022. U tom procesu ćete steći veštine upravljanja novcem. Nikad ne škodi imati još jedan trik u rukavu!

Uz malo sreće, metalni Pacov vas je već trebao usloviti za ovaj prelazak ka konzervaciji. Spajajući vaše ekscese i stavljajući fokus na ono što je od suštinskog značaja za vas, Pacov je trebao da vam da ogromnu rekalibraciju ka zrelosti.

Vaša marljivost biće veoma impresivna u sedmom i osmom mesecu. Težite ka dugotrajnosti i izbegavajte brz novac. Ne samo da se novac koji sakupito previše brzo neće održati, već bi vas u tom procesu mogao i koštati resursa! Ne želite da morate ponovo da počinjete ispočetka ove godine. Stoga, najbolje je da svoje rezerve gradite sporo i ujednačeno.