Koza - Godišnji Kineski horoskop

Koza

2019

2018. uopšteno

Iako pokušavate da se slažete sa svima koje upoznate, Koza i Pas ne predstavljaju najbolji miks energija.

S obzirom na to, godina Zemljanog Psa će možda zahtevati malo navikavanja. Vaša urođena kreativnost će biti veoma primetna ove godine, a njome ćete uspeti da stvorite i nove karijerne prilike za sebe.

Ljubavne veze će procvetati sredinom godine, kada najzad više nećete moći da suzdržite svoja osećanja. Na svu sreću, biće uzvraćena, a onda posle toga, samo nebo će vam biti granica! Prijatelji, porodica i partner će vas paziti onda kada vam bude teško i pomoćiće vam da se vratite na svoje noge.

Ljubav:

Vaš ljubavni život je imao svoje uspone i padove proteklih godina, a vi ste pokušavali da sebe bolje upoznate za to vreme.

Ove godine, bićete vedri i spremni da se skrasite sa pravom osobom.

Koze koje su u potrazi za partnerom obično vole da ih partner sam pronađe, ali ove godine, biće slobodnije i direktnije u svojoj potrazi. Od društvenih mreža do romantičnih izlazaka u grad, ovo će biti zabavna godina, puna prilika da se povežete. Pomračenje Sunca 15. februara pružiće vam dodatnu dozu samopouzdanja.

Porodica i prijatelji:

Povučenost vašeg znaka može odbijati neke ljude, ali vi dobro znate ko su vam pravi prijatelji.

Za vreme Godine Zemljanog Psa, lajtmotiv biće odanost. Ko vam stvarno čuva leđa, a na koga ipak ne možete da računate? Srećom, otkrićete da imate mnoštvo dobrih prijatelja. Ukoliko držite svoje najbolje prijatelje uz sebe više ćete izlaziti, putovati i zabavljati se.

Ova godina naučiće vas o intimnosti i tome kako da one koji su vam najbliži zadržite srećnim i zdravim.

Posao:

Za vreme pomračenja Meseca 27. jula, Koze će se naći u nezavidnom položaju na svom radnom mestu. Bilo da morate da ostanete do kasno da bi ste završili projekat ili da su vam odbili povišicu koju ste zaslužili, osećaćete se ogorčeno. Umesto da dozvolite da vam to pokvari celu godinu, vreme je da osmislite novi plan za to kako da privučete pozitivnu pažnju na svoj rad.

Godina Zemljanog Psa traži od vas da pokažete svoju odanost na nove i kreativne načine. Predvođenje projekta oko juna i jula će vam pomoći da date do znanja svojim nadređenima da ste sa velikim pokrićem tražili onu povišicu.

Novac:

Koze su poznate po svojoj kreativnosti i ove godine ćete imati dosta prilika da je pokažete na delu. Jedna od njih biće i vaš finansijski život, koji će biti naročito važan za vreme jeseni.

Pomračenje Sunca 11. avgusta nagoveštava nove prilike za sticanje novca na poslu, ali i mogućnost za alternativne izvore finansija. Iskroristite svoju lukavost da ih pronađete.