Koza - Godišnji Kineski horoskop

Koza

2020

Godina Pacova - uopšteno

Možda ćete se osećati kao da licitirate tužni oproštaj godini ovzemaljske Svinje, tako lepu za osobe u znaku Koze. Neke godine su takve! Dobra vest je da postoje stvari koje možete da nastavite da razvijate i koje mogu procvetati u godini Pacova, jer ste ih izgradili na čvrstim osnovama. Vaše ideje su pustile korene i sada je sve u mnoštvu uzbudljivih novih izdanaka koje će poslati u 2020.godini.

Element metala dodaje polet. Zamislite to kao baštensko sredstvo koje će Vam pomoći da se brinete o tome što ste zasadili. Povećajte sposobnost da radite ono što ranije niste mogli. To dovodi do dobrih rezultata. (Istaknite metal i koristite ga u Vašu korist.)

Godina predstavlja završetak nekoliko ciklusa. Međutim, krajevi znače i nove početke i nove ideje. Na primer, Pomračenja u godini mogu biti prosvetljujuća kada je u pitanju svest da li ste na putu koji volite. Ukoliko je odgovor potvrdan, otkrijte kako da najbolje dođete tamo gde želite da odete. Ukoliko je odgovor ne, istražite indikacije kako da pronađete novi. Vaš put bi trebao da omogući Vašoj kreativnosti da zablista i ne bi trebalo da neprestano testira Vašu elastičnost. Previše ste nežna duša da biste morali da izdate svoje principe.

Ukoliko imate oklevanja, Pomračenje Meseca u znaku Blizanca, koje se dešava 30.novembra, Pomračenje Sunca u znaku Strelca, koje se dešava 14.decembra i spona Jupitera i Saturna koja se događa samo jednom u 20 godina, sve ovo će Vas brže pokrenuti napred. Napravite promene pre kraja godine! Ponekad je potrebno nešto izvan nas da nas natera na promene, i ove godine se za tebe nalazi ovde.

Ljubav:

Svakako biste trebali da odjekujete sa kvalitetima osoba u znaku Pacova koji tako odjekuju kao Vi. Šarm osoba u znaku Pacova, empatija i odanost prilično su slični kvalitetama pažljivih, saosećajnih i iskrenih osoba u znaku Koze. Radi se o elementu Metal koji menja igru za obe Kineske životinje.

Prošlogodišnja ovozemaljska Svinja donela je ono što je trebalo da bude godina sa pet zvezdica. Ah! Slatka ljubav, zar ne? Međutim, promene su spremne u godini nervozne čvrste osobe u znaku Pacova. Druge značajne osobe mogu to osetiti, i Vi bi trebalo da budete u toku. Sve ovo znači da godina neće biti kao prošle godine! I ne samo to, već počinje i novi dvanaestogodišnji ciklus, tako da nemate drugog izbora nego da gledate u budućnost! Ovo nije loša stvar. Svi žude za promenom. Žudite za njom, ali jednostavno to možda ne želite da priznate.

Uloge se mogu menjati ove godine - one koje su zvanične, dečje uloge, uloge u zakonu, prijateljstva, čak i kućni ljubimci. Sedite i smislite načine kako da zajedno rešite probleme. Snažan duh Vam može pomoći da postignete sjajne stvari u Vašim ključnim odnosima - zajedno.

Ukoliko ste u potrazi za ljubavlju, povećali ste mogućnosti da upoznate nove ljude u godini Pacova. Metal dodaje polet pružajući više energije, želje i hrabrosti za izlazak i razgledanje, radije nego za čekanje da Vam ljubav dođe. Oktobar i Novembar imaju odlični potencijal. Svečana prilika, slučajni sastanak i iskrena osećanja su na površini. Dvaput razmislite pre nego što odbijete pozivnicu.

Porodica i prijatelji:

Vaš intimni društveni život ostaje onakav kako Vam se sviđa, privatniji, ali sa dodatnom iskrom zahvaljujući osobi u znaku Pacova u 2020. Dok ste možda previše zauzeti, pogotovo leti, da biste bili pažljivi u odnosima koliko želite, i dalje imate mogućnosti i za podržavajuće i povratne saveze. Domaćinstvo Vam pruža više mogućnosti nego da budete gost ukoliko želite da radite stvari Vašim vlastitim tempom.

Grupe zaokružuju mnoge stvari, uključujući humanitarne situacije, situacije učenja i podučavanja, od kojih svaka može biti ispunjena. Imate mnogo toga da ponudite. Povežite porodicu i prijatelje sa sobom i obogatite grupu.

Godina nudi diverzifikaciju, uvođenje novih ljudi u Vaš krug, i doći će do dramatičnih promena u ljudima koje poznajete. Te stvari mogu da rezultiraju godinom punom uzbudljivih otkrića. Pripremite se da budete zadivljeni u Novembru, kada sudbina umeša ruke u događaje. Bez brige. I dalje ćete se držati stvari koje su važne.

Iako možda želite da možete da vratite sat unazad i da se vratite na poznate stare načine, ciklusi poput onih koji će se dogoditi ove godine se ne mogu vratiti unazad. Izraz „selektivna memorija“ dolazi na pamet. Čovek se seća onoga što želi, i onda ga ulepšava u preispitivanju. Ili, ukoliko ste u raspoloženju poluprazne čaše, to je gore od stvarnosti. Junsko Pomračenje u znaku Raka i Julsko Pomračenje u znaku Jarca nude mogućnosti za ukratko pamćenje i zatim proslavu, ostavljajući po strani mnogo starog prtljaga. Zašto ne biste izbacili kratkodnevnu zabavu da to i učinite?

Karijera:

Godina ovozemaljske Svinje je bila sjajna za Vas, što znači da biste trebali da započnete 2020.godinu sa lepim temeljem na koje osoba u znaku Pacova može da nastavi da gradi. Za nešto novo, poslovno orijentisane osobe u znaku Pacova Vam donose nove mogućnosti za razvoj. Ali ne možete se proširiti bez energije, a element metal animira Vaš duh. Vaš deo potencijalno uspešne jednačine je u spremnosti da otvorite vrata i pustite sve dobre stvari unutra.

Godina podstiče Vašu odlučnost iznutra, uključujući rešenost da se uvede promena, a ne samo da joj se prilagodite. Budite posebno oprezni prema trenutnim šablonima u Aprilu. Pauziranje radi pogleda daje Vam uvid u ono što je moguće tokom 2020. Pomračenje Sunca u znaku Raka u Junu je povoljno vreme za započinjanje nečeg novog. Uvek treba da se napravi prvi korak kada se planira život koji je što bliži sopstvenim uslovima. Ovde treba zabeležiti, možda ćete pronaći sebe kako igrate ulogu posrednika mnogo češće nego što želite u onome što će se pokazati kao takmičarska godina na radnom mestu. Igrajte se mirotvorca - to je jedan od Vaših talenata - ali nemojte se emocionalno uključiti. Izbegnite da zauzmete strane, čak i nenamerno, posebno u trećem kvartalu 2020.godine.

Pomračenje Meseca u znaku Strelca, koje se dešava 30.novembra vraća neke Junske događaje. Ponovo pogledajte modele i obratite pažnju na svoje najistaknutije konkurente. Razmislite o drugom koraku u svojim planovima karijere u odnosu na njihove, zato što bi njihovo vreme za pauzu moglo da predstavlja priliku za Vas. Da li želite da zakoračite unutra dok oni izlaze ili odlaze?

Novac:

Rečeno je da bez obzira na prepreke, osobe u znaku Koze mogu da preduzmu sve što im je potrebno, čak iako više volite da sve prođe glatko i dosledno, bez iznenađenja. Vežite se, jer 2020. godina donosi jedno iznenađenje za drugim.

Metal je element koji privlači bogatstvo, i osoba u znaku Pacova je i investitor (kratkoročno), kockar i trošač. Nestrpljivost i nedostatak opreza povećavaju izglede da će osobe u znaku Pacova napraviti još više grešaka pokušavajući da se oporave. U skladu sa tim, možete videti zašto ćete možda morati da primenite prvi stav. Dobra vest je da metal, koji ste koristili, daje snagu da osigura da Vaše finansijske odluke donosite Vi, i ne za Vas, kao u i Vašoj karijeri.

Važno je biti znatiželjan, oprezan i obazriv, što su sporedne koristi osoba u znaku Pacova, koji često ne koristi veštine kada bi to bilo korisno. Radoznalost vodi ka daljim istragama, što zauzvrat vodi ka informacijama koje govore "Samo napred!" ili "Stani!" Tiho strpljenje to neće smanjiti, zato što morate biti proaktivni. I malo pesimizma je dobro ove godine - i zabeležite reči „malo“. Što se tiče Vaše finansijske budućnosti u 2020.godini, sumnja bi značila zaustavljanje pre nego što uložite u nešto ili nekoga za koga Vam intuicija kaže da izgleda nepouzdano ili da zvuči previše dobro da bi bilo istinito. Velike su šanse da je Vaša percepcija tačna.

Pun Mesec u znaku mislilačkog Raka u Decembru predstavlja prosvetljujući trenutak za razmišljanje o nadolazećoj godini Bivola. Sakupite što više ulaznih informacija koje možete i zabeležite ih za 2021.godinu.