Konj - Godišnji Kineski horoskop

Konj

2015

2015. uopšteno

U ovoj snažnoj, umirujućoj godini Drvene Koze od 19. februara 2015. do 07. februara 2016, pripremite se da iskusite novu energiju sa fokusom na strpljenju. Ugao gledanja, tačnije perspektiva će vam se možda promeniti. Sve to će vam pomoći da prevaziđete neizbežna odlaganja i frustracije.

U godini Drveta stvarima će trebati malo duži period da sazriju. Analitičko rezonvanje Drveta pomoćiće vam da iskontrolišete svoj temperament. To je veliki plus, posebno kada se doda diplomatija i timski rad Koze.

Totalna eklipsa 20. marta označava kritičnu tačku za donošenje odluka. Tokom godine bićete pred izazovom da odbacite ono što vam ne treba i što vas opterećuje.

Ljubav:

Vaš stav u prošlosti da ste nezavisni i da nikako ne podnosite da vas sputavaju i zatvore u kavez, doneo vam je u isto vreme i uzbuđenje ali i velike probleme. Ove godine možete očekivati više saosećanja sa potrebama partnera, koju će vam nametnuti simpatična i osetljiva Koza. Posvetićete se snazi i zadovoljstvu udovoljavajući drugima.

Ukoliko baš ne budete spremni da istupite iz svoje ušuškanosti i svog sveta, budite sigurni da će vam Koza ukazati na blago u vašem dvorištu. Niste bili svesni da se nalazi tik uz vas! Period mladog meseca 14. avgusta je veoma povoljan za obnovu stare ljubavi ili pronalaženje nove i posebne.

Ukoliko budete razmišljali da se skrasite, možete očekivati da otkrijete onu divlju stranu sebe. Nemojte se iznenaditi. To vas senzibilno Drvo poziva da krenete u izgradnju blažene budućnosti. Uživajte radeći na tome!

Porodica i prijatelji:

U godini Koze najupečatljivija je potreba da se stvore srećne okolnosti kako bi se spojili ljudi. Žurka počinje kada se vi pojavite! Sa svojom žestokom sposobnošću da žonglirate konverzacijom između više ljudi odjednom, bićete gotovo u obavezi da date sebe drugima.

Konj će poseban uticaj imati tokom faze mladog meseca 20. marta. Planirajte inovativnu listu gostiju i iznenađujuće aktivnosti za zabave. Dopustite ležernoj Kozi da bude vaša inspiracija tokom ovog leta.

Vaša energija biće zadivljujuća i treba u njoj da uživate. Vi ćete biti pokretač lenjog društva i inicijator raznih zabava. Izuzetno uzbudljivo i aktivno leto!

Posao:

Neorganizovanost je odmah iza odugovlačenja najslabija karika u vašem master planu za uspeh. Na poslu, kada Drvo preovlada, otkrićete red i disciplinu. Vaš urođeni optimizam i vešta komunikacija privućiće priznanje na kraju godine.

Eklipsa 04. aprila može vam doneti važnu i intenzivnu lekciju o smeru kretanja vaše karijere. Prijateljski nastrojena Koza stvoriće od svakoga posebno društvene i komunikativne osobe.

Nemojte ostajati po strani ako ste sigurni u svoj rad, niti davati obećanja koja ne možete da održite. Izbegnite te glavne rizike zbog kojih dolazi do nesporazuma - što Konj može izbeći samo ako drži jezik za zbuma kada treba.

Novac:

Godina pred vama donosi potencijalno velike promene, koje nećete baš moći iskontrolisati. Čak i razborit Konj može pokleknuti pred hitnim i neočekivanim situacijama. Dajte sve od sebe da imate male rezerve.

Koza će nastojati da privuče dobročinitelje. Pratite taj trag, ostanite mirni i pribrani i nemojte biti previše ponosni da biste podelili svoje probleme sa drugima. Drvo ohrabruje poraktičnost i veru u spor ali stabilan napredak.

Finansije vam baš i nisu jača strana. Ove godine Drvo će vam pomoći da napravite svoj lični budžet i da ga se striktno držite. Izdržite koliko možete, jer period mladog meseca 12. oktobra donosi malo opušteniji kraj godine.