Konj - Godišnji Kineski horoskop

Konj

2015

2014. uopšteno

Ovo je vaša godina! Godina drvenog konja koja počinje 31. januara 2014. i traje sve do 18. februara 2015. godine je kao usporen dobitak na lutriji. Događaji se odvijaju u vašu korist baš kada je to vama najviše potrebno.

Čak i razočarenja i vidljiva rasula u vašem životu će vam doneti sa sobom nešto pozitivno. Vaša sloboda, brižna i avanturistička priroda će u ovoj godini biti sinhronizovana i u potpunosti usklađena sa situacijama.

Energija drveta podstiče usporen napredak. Morate biti strpljiviji nego inače, jer će vam trebati više vremena da dođete do rešenja za bilo koji izazov koji vam se nađe na putu. Godina drveta nagrađuje ljude koji rade u kooperaciji . Čak i ako niste osoba koja se ističe, vaš smisao za humor i odlično baratanje rečima privlačiće pažnju i osvajaće nova prijateljstva.

Ljubav:

Možda ćete se osećati prilično nestašno. Kod pripadnika ovog znaka može lako da se desi da dođe do prekida veza koje počinju da ih ograničavaju i guše. Vaše najsrećnije ljubavne veze su one u kojima proširujete vidike. Uzbuđenja od putovanja ili fizičkih izazova mogu u potpunosti pozitivno uticati na vas.

Ovo je neobično povoljna godina za početak braka ili podizanje veze na viši nivo. Međutim, kod impulsivnijih pripadnika ovog znaka može da se desi čak i da pobegnu od takvih promena u ovoj godini.

Leto je godišnje doba koje će doneti sreću pripadnicima ovog znaka kada su u pitanju poboljšanja već postojećih veza ili stvaranje novih. Energija drveta pomaže vam da više slušate i da imate više razumevanja i saosećanja za partnera.

Porodica i prijatelji:

U godini konja, biće vam lako da okupite ljude. Možda ćete biti iznenađeni činjenicom da imate poseban dar za javni nastup. Odlične komunikacione veštine i osećaj za dobru zabavu činiće vas cenjenim članom svakog društva.

Bićete opušteni i iskreni, čak i sa ljudima koje ne poznajete baš dobro. Volontirajte, planirajte aktivnosti na otvorenom, i organizujte redovna okupljanja prijatelja. Što vam bude aktivniji život to ćete i vi biti zadovoljniji.

Sa toliko puno dešavanja, lako možete preterati. Društveno povezivanje će vam puno pomoći u uspešnom žongliranju obavezama i snalaženju u vašem gustom dnevnom rasporedu.

Posao:

Ovo je godina potencijalnih revolucionarnih promena. Doneće vam inovativne ideje o vašoj budućnosti i pomoći u pronalaženju najboljeg puta u razvoju vaše karijere.

Na početku ove godine moguća su usporenja i prepreke u ostvarenju vaših najambicioznijih planova. Budite strpljivi i dajte sve od sebe u svemu što radite. Budite temeljni i odgovorni jer ćete na taj način vremenom doprineti boljim izgledima za ostvarenje vaših ciljeva.

Septembar 2014. i januar 2015. su od posebnog značaja za ozbiljne pokušaje traženja nove ili bolje pozicije u vašoj karijeri. Verujte u svoj talenat u pravljenju atraktivne prezentacije. Vaš stil, entuzijazam, i šarm osobe koja čvrsto stoji na zemlji će privući velike prilike.

Novac:

Pripadnicima ovog znaka nije u prirodi da brinu oko novca. Ovaj znak generalno ima odličnu intuiciju koja ga obično štiti od pogrešnih finansijskih koraka. Međutim, ove godine to baš i nije pravilo.

Pripadnici ovog znaka koji se nisu još uvek skrasili trebali bi ozbiljno da povedu računa o zaštiti lične imovine. Vaša urođena ekspanzivnost i odbojnost prema granicama koje vam drugi nameću mogu dovesti do impulsivnog donošenja odluka i izbora, zbog kojih možete kasnije zažaliti.

U godini drveta spor napredak je najbolji izbor. Čak i pametni i originalni pripadnici ovog znaka mogu imati koristi od upotrebe ličnog budžeta kao glavnog finansijskog alata. Pažljivo istraživanje i konsultacija sa ljudima čije mišljenje veoma uvažavate doprineće donošenju dobro promišljenih odluka. Pojednostavite stvari i bolje ćete se osećati.