Konj - Godišnji Kineski horoskop

Konj

2017

2017. uopšteno

Vaš znak zna kakav je osećaj biti u centru pažnje. U svakoj godini, imate dosta prijatelja koji žele da se druže i zabavljaju sa vama. Zašto i ne bi želeli pored vaše zabavne, otvorene ličnosti?

Za vreme Godine Petla, jedina vaša prepreka biće vreme. Petao voli da se sve desi u pravom trenutku. Vaše urođeno strpljenje će biti testirano, naročito oko pomračenja Sunca 26. februara.

Nemojte brinuti, sveukupno, ovo će biti produktivna godina.

Ljubav:

Vaš znak je obično popularan kada su zabavljanje i ljubavne veze u pitanju. Ukoliko tražite novu ljubav u svom životu, Godina Petla pomoćiće vam da izađete iz svog uobičajenog kalupa. Ukoliko tražite ljubav, imaćete više sreće ukoliko budete povučeniji nego obično.

Zaljubićete se do ušiju oko pomračenja Meseca 7. avgusta, ili ćete se ponovo zaljubiti u već postojećeg partnera. Može biti teško da pronađete vremena jedno za drugo, naročito za vreme proleća. Potrudite se.

Porodica i prijatelji:

Niste samo popularni- vi ste pravi zabavljač vaše grupe prijatelja. Oni dolaze kod vas po savete, ili jednostavno da saznaju gde će se održavati zanimljive zabave.

Koji god razlog bio, novi prijatelji i poznanici će stići u vaš život za vreme Godine Petla. Prijatelji koje steknete na poslu imaće dvostruku ulogu, održavače vas mirnim i pribranim u stresnim vremenima i doprinosiće vašoj zabavi na radnom mestu.

Samo se postarajte da uspostavite poverenje pre nego što odate tajne. Ne mogu svi da se nose sa ovim ličnim podacima i možete zažaliti ukoliko odaberete pogrešnu osobu.

Posao:

Konji vole da budu nezavisni, pa često vole posao sa manje nadgledanja. Ukoliko vam neko sve vreme gleda preko ramena na poslu, nećete biti srećni.

Godina Petla dozvoljava vam da iskoristite svoj prirodni šarm. Dokazaćete se kao vredan timsli igrač i kao prvi u redu za unapređenja.

Godina Petla pomaže i onima koji su odlučili da sami oforme svoj biznis.

Novac:

Vi se jedan od najboljih planera, naročito kada su finansije u pitanju. Godina Petla predstavlja novu priliku da stvorite stabilnu i udobnu budućnosti.

Ova godina vas ohrabruje da potražite pomoć eksperata i počnete da ulažete novac u sigurne investicije i čekate da se vrati duplo veći.

Ukoliko želite da povećate dnevni priliv novca, uzmite još jedan sporedni posao. Vaše veštine su na ceni.