Konj - Godišnji Kineski horoskop

Konj

2018

2018. uopšteno

Znak Konja slaže se sa znakom Psa, pa ćete za vreme ove godine ostvariti dosta uspeha u mnogim poljima svog života!

Vaša pouzdanost je jedan od vaših najboljih kvaliteta, međutim, ukoliko smatrate da je neki vaš prijatelj zloupotrebljavao vašu dobrotu, saopštite mu koje su granice koje ne bi trebalo da prelazi.

Srećom, vaši lični planovi, poput boljeg zdravlja i kondicije, dobiće pojačanje ovog proleća. Biće teško umiriti vas nakon što budete počeli da primenjujete svu pozitivnu energiju kojom raspolažete!

Ljubav:

Svi vole da provode vreme sa vama, pa postoji velika šansa da se neće samo jedna osoba nadmetati za vaše srce ove godine.

Ukoliko ste u potrazi za partnerom ili ste od skoro počeli da izlazite sa svojom simpatijom, pomračenje Sunca 11. avgusta će vam pomoći da vidite ko je prava osoba za vas.

Ukoliko ste u braku, očekujte dobre vesti krajem jeseni. Izgrađivanje poverenja možda nije uvek lako, ali ova godina je ključ uspeha kojim ćete učiniti da sve funkcioniše kako ste planirali.

Porodica i prijatelji:

Vaša ljubav prema zabavi i avanturi je ono što privlači ljude vama.

U narednoj godini možda nećete dodavati toliko novih prijatelja u svoj život, ali oni koji su već u njemu će biti tu zauvek. Povezivanje sa vašim prijateljima iz detinjstva može biti mnogo uzbudljivije nego što mislite, a pravi trenutak za takvo okupljanje je pomračenje Sunca 12. jula.

Ko bi rekao da ćete biti prijatelji za ceo život? Vaša interesovanja i hobiji doneće vam mnoštvo novih i zanimljivih ljudi sa kojim ćete moći da podelite svoje strasti.

Posao:

Vaša neprikosnovena radna etika i nezavisnost su prve dve stvari koje nekome padnu na pamet kada pomisli na znak Konja.

Možda niste uvek timski igrač, ali poboljšaćete svoje timske sposobnosti tokom Godine Zemljanog Psa. Novac će postati veliki problem za vreme ove godine, naročito za vreme jeseni. Ukoliko osećate da niste plaćeni dovoljno za svoj rad, zatražite povišicu.

Kada je vaš preduzetnički duh u pitanju, posedovanje sopstvene firme deluje kao ostvarenje snova, ali trebalo bi da sačekate pomračenje Meseca 27. jula dok ne krenete u njihovo ostvarivanje.

Novac:

Volite da isplanirate svoj život, a najbolji planovi ove godine odnosiće se na vaše finansije. Stabilnost i sigurnost za kojom težite će vam najzad biti na dohvat ruke.

Sada je vreme da istražujete i počnete da investirate. Možda to i ne zvuči toliko zanimljivo, ali osećaj kada vaš novac radi za vas je izvrstan. Isplanirajte kako ćete platiti račune i razne namete tokom godine, a već tokom januara ćete primetiti koliko ste novca uspeli da uštedite.