Vodolije - Godišnji Horoskop

Vodolija

2021

Ova 2021. godina je godina Vodolija! Sve je u vašem znaku koji se stalno razvija i koji svetu predstavlja jedinstvenu i prihvatljivu novu perspektivu. Ovde ste da biste zaista pružili inspiraciju planeti, jer se čini kao da su svi oko vas zbunjeni oko toga kuda i čemu dalje da se okrenu. Vaš vodonosni znak spreman je da prihvati i u potpunosti ceni neverovatne darove vibracija koje univerzum sprema! Zaista je vreme da zatražite od svojih duhovnih vodiča ono što želite i pronađite iznenađenje koje vas čeka iza svakog ugla!

Kako je Saturn na kratko ušao u vaš znak 2020. godine doživljavajući šestomesečni retrogradni ciklus, stekli ste ideju o tome kuda ste krenuli ove godine. Ova planeta strukture sada prolazi kroz vaš ekscentrični znak koji uživa u nepoznatim preokretima, koji donose mnoga iznenađenja i avanture.

Godina je obeležena nekim intenzivnim kvadratima između Saturna u vašem znaku i Urana u drugom fiksnom znaku Bika. Budući da vama vladaju oba ova nebeska tela, ovo će za vas biti eksponencijalna lekcija. Ovih dana postoji snažna konekcija sa samim vremenom.

Tokom ove godine biste mogli osetiti da se vreme ili kreće izuzetno brzo ili usporava tempo. Najoštriji kvadrati prisutan 14. februara, 14. juna i 24. decembra, zaista će testirati vaš osećaj za vreme uopšte. Celokupna svrha ove energije je da vas uskladi sa vašom duhovnom svešću i omogući vam da donosite odluke iz vašeg osećaja intuitivne svesti.