Vodolije - Godišnji Horoskop

Vodolija

2022

Nikada niste bili jedni od onih koji izbegavaju izazove, i to je dobra stvar, jer ćete se, sa vašim buntovnim vladarom Uranom koji putuje sa konzervativnim zemljanim znakom Bika tokom čitave godine, možda osećati kao da pokušavate da plivate uzvodno većinu vremena.

Po prirodi volite da eksperimentišete i pomerate granice, što je u oštrom kontrastu sa fiksnim znakom Bika, koji traži sigurnost i želi da zadrži “status kvo” iz godine u godinu.

Dva retrogradna perioda vaše planete moći se protežu do polovine januara, a zatim ponovo od kraja avgusta do kraja godine, što bi trebalo da vam pruži lep odmor od neprestanog unutrašnjeg natezanja između pobune i normalnosti.

Odvojite malo vremena tokom ovih opuštenijih ciklusa da sagledate i procenite neke od svojih eksperimenata iz prošlosti. Jeste li otišli predaleko? Postoje li načini na koje možete modifikovati svoj ekstremni pristup, a biti podjednako efikasni? Istražite ove opcije u ovom periodu.

Naravno, Sunce uvek prolazi kroz vaš znak početkom godine, tako da svoj solarni povratak slavite od kraja januara do kraja februara. Provedite svoju rođendansku zabavu u neobičnom stilu po kojem ste poznati!

Savršene ideje za proslavu uključuju kostimiranu zabavu, pravljenje prilagođene liste za reprodukciju sastavljene od vaših omiljenih muzičkih izvođača godine i provođenje tog dana čineći dobra humanitarna dela.

Sunce formira kvadrat sa vašom matičnom planetom Uranom u nedelji nakon što uđe u vaš znak, Vodolije, stoga budite spremni na više nepredvidljivosti, što vam možda neće biti prijatno.