Vodolije - Godišnji Horoskop

Vodolija

2019

Uran će napraviti veliku promenu ove godine. On se relativno sporo kreće (otprilike 6-7 godina po znaku), pa je njegov prelazak iz vatrenog Ovna u sporijeg Bika početkom marta veliki događaj. Energije ova dva aspekta su kontradiktorne, jer je Uran naklonjen istraživanju i eksperimentisanju, dok je Bik više naklonjen tradicionalnom i ustaljenom pristupu stvarima. Retrogradni period započinje sredinom avgusta i završava se tek naredne godine. Previše pokušaja za spoljašnjom promenom rezultirali su potrebom za unutrašnjom promenom. Odvojite vreme iz svog zauzetog rasporeda za razmišljanje o lekcijama koje ste možda propustili u prethodnom periodu.

Saturn se nalazi u znaku Jarca tokom cele godine, označavajući jaku radnu etiku i potrebu da se uozbiljite sa nekim stvarima. Retrogradni period od kraja aprila do sredine septembra je podsetnik da ne smete da se previše izgubite u svojim mislima. Negativnost zbog grešaka iz prošlosti je verovatna, ali nije sve vaša krivica. Dajte sebi oduška i razmišljajte pozitivno!

Mars je uvek silan, ali donekle će omekšati kada se bude našao u znaku umerene Vage u oktobru. Ovo je negativna pozicija, što znači da se ova dva aspekta ne slažu najbolje, pa će vaš zadatak u ovom periodu biti da pokušate da izvučete najbolje iz svakog aspekta ponaosob. Ovo nije trenutak da budete tvrdoglavi i pasivno-agresivni prema drugima. Direktan pristup je vaš najbolji izbor.