Vage - Godišnji Horoskop

Vaga

2021

Opa, kakvu godinu imate ispred sebe, Vage! 2021. godina naglašava vaš dar komunikacije, otkrivajući kreativnije kvalitete vašeg znaka. Možda biste mogli razmisliti o tome da svoju pažnju usmerite na svoje umetničke i altruističke oblike izražavanja. Kao vazdušni znak, nalazite se u potrazi za znanjem i možda čak razmislite o ulasku u neki studijski program koji proširuje vaše razumevanje različitih predmeta.

Tranzit Severnog čvora kroz Blizance usmerava vaš lični magnetizam ka kontinuiranom obrazovanju, duhovnom širenju i čak vas povezuje sa zajednicama širom sveta. Možda biste čak mogli razmisliti o tome da usmerite svoju energiju ka više humanitarnim ciljevima, jer Saturnovo prisustvo u Vodoliji pravi trigon sa vašim znakom i povezuje vas sa nekoliko ciljeva i svrha, prema kojima ste strastveni.

Znak ste koji traži diplomatiju i pravdu, za koje znate da se ne dešavaju preko noći. Spremni ste da uložite vreme i napor da zaista ispratite određene stvari do samog kraja i znate da je ovo celogodišnji proces. Možda čak i razmislite da dobrovoljno učestvujete u određenim organizacijama i budete neprestano inspirisani pričama drugih, dok produbljujete razumevanje i istraživanje unutar svoje zajednice.

Vrlo prosvetljujuća lekcija ove godine za vas uključuje cikluse retrogradnog Merkura, koji su svi u vazdušnim znakovima. Ovo započinje retrogradom u Vodoliji tokom januara i februara, stvarajući period uređivanja vaše pete kuće, koja utiče na vašu decu ivaše kreativne talente. Dok retrogradni Merkur traži od nas da sve dublje istražujemo, ovo je takođe važna lekcija za sve vaše odnose.

Retrogradni ciklus Blizanaca delovaće izazovnije od maja do početka jula. Ovo može biti malo nezgodno kada je u pitanju vaš stil komunikacije i može dovesti do neželjene zabune. Ova godina takođe donosi lekovit retrogradni Merkur u vašem znaku Vage od kraja septembra do sredine novembra. Generalno, u drugoj polovini godine biće puno aktivnosti u pogledu rešavanja pitanja koja uključuju ljubav.