Vage - Godišnji Horoskop

Vaga

2022

Vas predstavljaju dva tasa vage. Pa, hoće li vaš život biti uravnoteženiji ove godine? Kada 2022. godina počne, vaša matična planeta Venera, vladarka ljubavi i novca, kretaće se retrogradno u ambicioznom Jarcu, što je suptilan podsetnik da ponovo procenite svoje nade i ciljeve za godinu koja je pred nama.

Dok se Venera ponovo usmerava direktno krajem januara, i tako ostaje, u partnerstvu sa vrednim Jarcem, sve do početka marta, bićete ambiciozni i fokusirani na postizanje uspeha koji zaslužujete.

Asteroid Psiha predstavlja potencijalne metamorfoze i transformacije, a kada on provede neko vreme u vašem znaku, od kraja avgusta do sredine novembra, bićete fokusirani na najvažnija partnerstva u vašem životu. Ovo je energija traženja istine, tako da će sada biti teško pobeći od stvarnosti.

Suočite se sa svojim strahovima, suočite se sa svojim bolom i prevaziđite ga sa zrelošću i mudrošću. Iako ovo može biti veoma teško doba godine, ono takođe može biti i jedno od najlekovitijih i katarzičnih.

Sunce će putovati kroz vaš ljubazan i šarmantan znak mesec dana počevši od kraja septembra, kada ćete se radovati proslavi svog rođendana u stilu. Bez obzira koliko imate godina, posedujete bezvremenu lepotu na kojoj vam drugi zavide.

Kao poštena, nepristrasna Vaga, u mogućnosti ste da vidite stvari iz svih perspektiva, što vas čini odličnima u rešavanju sukoba.

Donošenje odluka vam može biti teško, ali vaša sposobnost da pronađete rešenje koje odgovara svima uvek vas čini popularnim mirotvorcem među prijateljima, porodicom i saradnicima.