Vage - Godišnji Horoskop

Vaga

2019

Dobra vest ove godine je to da Venera, vaš vladar, neće ulaziti u retrogradne cikluse. Ona će se naći u vašem znaku sredinom septembra, kada ćete osećati da ste u perfektoj ravnoteži. Biće vam udobno u svojoj koži i ništa vam neće naročito smetati.

Pun Mesec u vašem znaku označiće kraj marta i staviće u prvi plan odnose sa najbližima. Posvetite se jačanju trenutnih veza i obnavljanju starijih. Pod svetlom ovog Meseca, ništa neće izgledati nemoguće, pa vas može kontaktirati osoba koju dugo niste videli u potrazi za oproštajem ili prilikom da se iskupi. Pošto je ovo period obnavljanja, najverovatnije ćete joj pružiti šansu.

Sunce će se naći u vašem znaku krajem septembra, kada bude došlo do preklapanja Sunca i Venere. Imaćete priliku da popravite ono što nije funkcionisalo početkom godine. Ovo će vam pružiti priliku da se posvetite vašim vezama, kako romantičnim, tako i poslovnim. Vaša velika želja je da povratite harmoniju u svom životu, a vaš glavni moto biće „Zašto se ne bi smo svi slagali?“