Vage - Godišnji Horoskop

Vaga

2020

Vaš osećaj za jednakost vas vuče ka uspehu.

Vaša divna planeta, Venera, počinje godinu u vazdušnoj vodoliji, ali brzo prelazi u osetljive i saosećajne ribe sredinom januara. Ovaj par stvara romantičnu i sanjivu ljubavnu atmosferu koja će vam pomoći da imate više razumevanja, lakše oprostite i budete brižni. Venera prolazi kroz vaš znak krajem oktobra, što stavlja bliske veze u prvi plan. Ne dopustite da vaša tendencija da stvarate kompromise dovede do neodlučnosti.

Jedini retrogradni ciklus kroz koji prolazi vaša planete je od sredine maja do kraja juna dok je u pametnim blizancima, što dovodi do toga da razmišljate o nekim aspektima vašeg života koji nisu u skladu. Ovaj tranzit podržava otkrivanje dualnosti u vašem životu i sredite veze koje su u jednom trenutku pozitivne, a u drugom negativne tako da biste našli ravnotežu i mir koji cenite.

Sunce skreće pažnju na vaš znak ceo mesec sa početkom u drugoj polovini septembra, tako da srećan rođendan kooperativne i diplomatske vage! Vaša lepote (unutrašnja i spoljašnja) je očigledna i ljudi gledaju na vas kao neku vrstu zlatnog standarda po kom drugi žele da žive svoj život. Donošenje odluka će vam možda biti teško zbog toga što se trudite da donesete fer odluku, ali ponekad nema odluke koja će sve usrećiti.