Strelci - Godišnji Horoskop

Strelac

2019

Jupiter će se nalaziti u vašem društvenom znaku do početka decembra, pa se možete radovati iskrenoj zabavi i slobodnom umu tokom dobrog dela godine. Vaša uverenja su jasna, ali niste raspoloženi da propovedate svoj pogled na svet drugima. Većinom ste „živi i pusti druge da žive“ tip, ali, kao i većina ljudi, spremni ste da odbranite svoj stav i ono u šta verujete. Obratite pažnju da Jupiterovu retrogradnu fazu od početka aprila do početka avgusta, pošto ćete se dosta baviti prošlošću u ovom periodu. Razmislite o tome šta je to u šta stvarno verujete i uskladite svoj svakodnevni život sa vašim uverenjima.

Pun Mesec u vašem znaku sredinom juna povratiće vašu veru u čovečanstvo. Ovo je dobar trenutak da praktično primenite ono što ste naučili i proverite da li ste dobro savladali sve što ste želeli. Ukoliko je vaš život u poslednje vreme bio haotičan, ovaj pun Mesec će vam pomoći da ponovo povratite unutrašnji mir.

Brbljivi Merkur će ući u vaš znak početkom decembra, kada će biti na izlasku iz svog trećeg retrogradnog ciklusa ove godine. Još uvek ćete osećati posledice ove tranzicije, ali možete očekivati osetno poboljšanje u svakodnevnoj komunikaciji. Iskoristite ovaj period za usavršavanje u vidu pohađanja nekog kursa ili učenja stranog jezika.