Strelci - Godišnji Horoskop

Strelac

2022

Kao vatreni znak, posedujete otvorenu, avanturističku ličnost na koju utiče srećni, ekspanzivni Jupiter, vaš neverovatan vladar.

Pošto će Jupiter biti u partnerstvu sa intuitivnim vodenim znakom Riba u prvom delu godine, vi dobijate priliku da se odvojite od stvari kojima sebi ponekad odvlačite pažnju i steknete neko dragoceno znanje od intenzivnog unutrašnjeg rada da sebi. Meditacija i razvoj vaše intuicije na nove nivoe je suština ove duboko introvertne i duhovne zajednice.

Jupiter prelazi u znak vatrenog i strastvenog Ovna u maju, pre nego što uđe u retrogradni period, od kraja jula do kraja novembra (u Ovnu i ponovo u Ribe), što vam daje odličnu priliku da sagledate i procenite svoje ciljeve i ideale.

Promena pravca sada neće biti laka, ali doćiće i vaše vreme. Usredsredite se na prilike da povećate svoje obilje, dok ste ujedno zahvalni na onome što već imate. Kao i uvek, Sunce putuje kroz vaš znak od kraja novembra do kraja decembra, podstičući vas da proširite svoje vidike kroz uzbudljive svetske avanture.

Šta je bilo na vašoj listi obaveza, a što još niste stigli da uradite? Ovo je vaša godina da planirate rođendansko putovanje na destinaciju koju ste oduvek želeli da posetite - i pozovite desetak svojih najbližih prijatelja da vam se na njemu pridruže!

Život je ono što vi od njega napravite, vatreni Strelčevi, stoga, zašto ne biste proveli kraj 2022. godine najbolje što možete! Iako ne volite mnogo da planirate, trebalo bi da napravite izuzetak za ovo putovanje života.