Strelci - Godišnji Horoskop

Strelac

2021

Kakva će samo apsolutna prekretnica za vas biti 2021. godina, Strelčevi! Oko vas je čudesna energija koja je vrloosvežavajuća za vaš dobroćudni znak Kentaura. Doživećete periode masovne samorefleksije koja može otvoriti stare rane, a koje takođe prate izuzetno blagi i nežni trenuci prijateljstva!

Prisustvo pomračenja Meseca i Sunca kruži kroz vaš znak i suprotstavljeno carstvo Blizanaca. Ovo vam pomaže da dobijete punu perspektivu i posmatrate svet iz potpuno nove perspekti e. Ove godine imaćete razne masovne realizacije, koje će vas uputiti na uspešnu putanju. Potpuno pomračenje Meseca u vašem znaku 26. maja, na primer, pruža masovno oslobađanje u vašem ličnom životu, koje istovremeno pročišćava i jača.

Ovo može biti energetska blokada koju imate već godinama i koja se konačno oslobađa iz vašeg života. Možda ćete se osećati izloženije nego obično, ali to je i poenta ovih promena. Kasnije, dok je osvetljavajuće prstenasto pomračenje Sunca u Blizancima oživljava vašu sedmu kuću partnerstva 10. juna, nemate gde da se sakrijete!

Napolju ste i ponosni na sve ono u šta verujete! Vaš cilj ove godine jeste da postignete izražavanje iz iskrenijeg mesta u srcu. Ceniti život i živeti ga punim pluićima je ono o čemu se radi. Čak i sa nevoljama na svetskom nivou, vaš Jupiterski znak zaista može da oseti ljubav, čak i tokom težih vremena.

Ova godina se završava potpunim pomračenjem Sunca u vašem znaku, 4. decembra, rasplamsavajući vaše strasti i donoseći plodne poruke kosmičkih sila!