Strelci - Godišnji Horoskop

Strelac

2017

Dolazeća godina donosi dosta prilika za Strelce. Bićete puni energije sa kojom ćete moći da započnete postizanje velikih ciljeva.

Sada vam se takođe otvaraju mnoga vrata ka novim, nikada razmatranim mogućnostima. Zaboravite na granice koje ste sebi postavili. Ove godine, možete uraditi šta god poželite.

Preklapanje Sunca i Plutona u znaku Jarca u januaru usmeriće vašu pažnju na karijeru. Međutim, niste limitirani da svu energiju potrošite samo na posao. Ukoliko imate kreativnu ili neku drugu strast, možete i u nju uložiti višak energije.

Godina počinje sa Merkurom koji se kreće unazad u znaku Jarca, ali planeta se vraća na svoju uobičajenu putanju u znaku Strelca. Radite konstantno i ciljajte visoko. Saturn će provesti godinu u znaku Strelca, pa će prisustvo Merkura u vašem znaku u decembru samo poboljšati vaše shvatanje situacije u kojoj ste.

Kada Sunce bude ušlo u znak Strelca u novembru, planete će biti rasute svuda po nebu. Međutim, postoji preklapanje Merkura i Saturna koje će izoštriti vaš temperament.

Asteroid Ceres ulazi u znak Lava, što vaš fokus premešta na brigu o sebi i voljenima.