Strelci - Godišnji Horoskop

Strelac

2020

Ako možete nešto zamisliti, možete to pretvoriti u realnost.

Kao vatreni strelac, vaša ekstrovertna i avanturistička priroda je podržana od strane vaše moćne planete, optimističnog Jupitera. Ove godine, Jupiter je ponovo u spoju sa ozbiljnim jarcem, tako da raspoloženje nije najsvetlije. Vaša sreća je u direktnoj vezi sa vašim akcijama ove godine, u suštini pomagajući vam da stvorite svoju sopstvenu sreću tako što ulažete trud i oblikujete svoju budućnost. Retrogradni period od sredine maja to sredine septembra daje vam šansu da razmislite o vašim ciljevima i promenite neke vaše opcije/ideale. Ako ste na pravom putu, samo napred, ali ako te pogrešili, priznajte to i promenite putanju.

Volite da pričate sa ljudima i da širite vaš univerzum kroz putovanja, koja će se možda usporiti tokom 3 Merkurova retrogradna perioda koji će se desiti ove godine. Pazite na cikluse od 6 nedelja tokom sredine februara, sredine juna i sredine oktobra gde neće biti mnogo komunikacije i gde električni uređaji neće raditi dobro. Odlaganje letova, misteriozno poništene hotelske rezervacije i problemi sa GPS uređajiima otežavaju putovanja tokom ovog perioda, ali zbog vodenog uticaja raka na ove retrogradne periode (rak utiče na Merkur samo tokom leta), oslanjanje na vaše instinkte će vam biti od pomoći.

Sunce prolazi kroz vašu kuću između kraja novembra i kraja decembra, kada ćete se fokusirati na to da pojačate intimne veze. Srećan rođendan fiozofski, tragajući stelci! Zabavljate se šireći vape horizonte i posećujući nova mesta/upoznavajući nove ljude, naročito ako vas mogu naučiti nešto novo o svetu i/ili sebi. Neke samo zanima odredište, ali vama je najvažnije putovanje.