Škorpije - Godišnji Horoskop

Škorpija

2022

Većinu samopouzdanja po kojem ste poznati dobijate od svoje matične planete, agresivnog, samouverenog Marsa, a kada on bude provodio vreme u avanturističkom vatrenom znaku Strelca na početku godine, bićete motivisani da izađete u svet i potražite dodatno znanje i avanture, pomoću čega ćete bolje upoznati sebe.

Stvarima ćete pristupati spontanije nego što to obično dozvoljava vaš fiksni, introvertni znak Škorpije, što vam može pomoći u većini oblasti vašeg života.

Transformativni Pluton je suvladar vašeg znaka, a pošto on čitavu narednu godinu ponovo putuje kroz ambicioznog Jarca vođenog ciljevima, imaćete mnogo šansi da nastavite da radite na sopstvenima. Razvijanje sebe kao osobe biće jedan od darova ovog tranzita, tako da ne dozvolite da vam prilike za rast i napredak izmaknu.

Tokom Plutonovog retrogradnog perioda ove godine, od kraja aprila do početka oktobra, biće važno da imate strpljenja za sebe. Možda nećete brzo naučiti sve lekcije koje treba da naučite, ali nemojte biti previše strogi prema sebi. Iskoristite ovo vreme da prikupite informacije i povežete svoj um sa svojim emocijama.

Slavite svoj solarni povratak kada Sunce počne da putuje sa vašim seksi znakom od kraja oktobra do kraja novembra, dajući vam priliku da zaista pokažete svetu za šta ste sposobni.

Verovatno su ljudi već mislili da ste dobri, ali možda ne i ovoliko dobri!

Provedite svoj rođendan radeći nešto tajanstveno i tajno, samo da biste ih zbunili. Puštati ljude da nagađaju jedna je od vaših omiljenih zabava ove godine (i inače)!