Škorpije - Godišnji Horoskop

Škorpija

2020

Ove godine vam ništa neće uzdrmati samopuzdanje!

Već posedujete jedinstvenu atmosferu vašeg znaka, ali ćete je još više osećati kada vaša planeta moći, Mars, bude u vašem znaku na samom početku godine. Par dana nakon toga Mars prelazi u avanturističkog tragača znanja strelca, ali ta prva 2 dana ste nedodirljivi! Mars u ovnu, drugom znaku kojim vlada, vas takođe jako bodre kada se udruže krajem juna, ali takođe može dovesti do toga da ste nestrpljivi i egocentrični, što nije nalik škorpiji.

Vaš drugi sporedni vladar, kontemplativni Pluton, provodi vreme u ambicioznom jarcu, tako da će biti još važnije da dobijete ono što želite. Možda ćete uložiti veliki trud da se promenite, ali ne radite to zbog nekog drugog. Ova godina je za vas, škorpije.

Sunce provodi vreme u vašem samopouzdanom znaku od kraja oktobra do kasnog novembra, što ističe sve vaše najbolje kvalitete. Srećan rođendan žestoke, ambiciozne škorpije! Vaše želje se ističu i imate potrebu za intimnijim vezama. Možda ste tajnovitiji nego inače, ali zato očekujete potpunu iskrenost od drugih. Takođe ste veoma privlačni drugima, ali samo određenim ljudima dajete pristup vašem ličnom krugu.