Škorpije - Godišnji Horoskop

Škorpija

2019

Velika stvar ove godine je to što će Mars, vaš vladar, biti u svojoj direktnoj fazi, pa nećete morati da se brinete za manjak energije po kojoj ste poznati. U januaru, Mars će biti u znaku Ovna, što će vas inspirisati da postavite sebi nove ciljeve, a pored motivacije, primetno će porasti i vaše ambicije.

Saturn će se nalaziti u znaku Jarca tokom cele godine, što predstavlja još jedan izuzetno pozitivan aspekt kome se možete radovati. On će osigurati da vaš integritet ostane netaknut dok budete radili ka ostvarenju svojih ličnih i profesionalnih ciljeva. Međutim, ovaj aspekt takođe može prouzrokovati i dosta stresnih osećanja, pa se preporučuju aktivnosti koje će vas odmoriti i osvežiti, poput meditacije, masaža ili časova joge.

Pluton će biti u znaku Jarca, donoseći poboljšanja u svim oblastima, a naročito u poslovnom domenu. Možda ćete osetiti usporavanje tempa prilikom Plutonovog ulaska u retrogradni ciklus krajem aprila, pa ćete imati prilike da se posvetite problemima za koje ranije niste imali vremena.

U ovom periodu će naići i vaš rođendan, a garanciju dobrog provoda i lepih želja pruža Sunce koje će biti u vašem znaku na kraju oktobra. Često volite da zadržite svoja dostignuća za sebe, ali zaslužujete pohvale i poštovanje za sve ono što ste postigli tokom godine.