Škorpije - Godišnji Horoskop

Škorpija

2021

Ovo je izuzetno važna godina za moćan znak Škorpije. Nekoliko tranzita povlače glavne tačke u vašoj natalnoj karti, donoseći vam potpuno nove perspektive, a takođe zahteva od vas da primenite odluke koje doprinose kako vašem porodičnom, tako i vašem karijernom životu.

Ovo kombinuje nekoliko oblasti vaših ličnih pitanja i traži od vas da zaista sagledate svoje dugoročne uloge iz perspektive vođe, staratelja i iscelitelja. Kako 2021. sa sobom donosi uticajni kvadrat između Saturna u Vodoliji i Urana u vašem suprotstavljenom znaku Bika, ovo stvara istaknuti T-kvadrat u vašem grafikonu. Ovo može biti teška astrološka energija, koja se najizraženije doživljava sredinom februara, sredinom juna i krajem decembra, ali dovodi do radikalnih promena u vašem celokupnom životu.

Može biti mnogo neplaniranih događaja, koji na kraju odlučuju o vašoj sudbini i utiču na vašu situaciju kod kuće i vašu karijeru. Možda čak razmislite o preseljenju zbog posla ili preseljenju iz nekih drugih razloga. Pluton, vaša matična planeta, ulazi u retrogradni ciklus kroz Jarca između 28. juna i 7. oktobra, čineći ovaj vremenski okvir ključnom zonom da se preispita ono što još treba da se postigne, kako biste se osećali potpuno osnaženima i povratili svoj lični autoritet u određenim oblastima u kojima imate osećaj kao da ste izgubili samopouzdanje.

Neki vas samo vide spolja i nemaju pojma šta se krije ispod površine. Ne gubite iz vida širu sliku i uvek imajte na umu da univerzum želi da uspete u bilo čemu što naumite, a ni ova godina nije izuzetak od tog pravila.