Ovnovi - Godišnji Horoskop

Ovan

2019

Ove godine nema suzdržavanja za Ovnove! U 2019. godini, imaćete priliku da svetu pokažete ko ste i šta sve možete!

Vaš vladar je moćni Mars, koji će ovu godinu započeti punom snagom i u vašem znaku. Ovo će vam pružiti veliku prednost na početku godine, utabavajući put kojim ćete se kretati do postizanja vaših ciljeva i ambicija. Početkom oktobra, Mars će ući u znak Vage, gde će izgubiti deo svoje moći, pa se u ovom periodu možda nećete osećati naročito spontano i inspirisano. Vaga ima privlačan uticaj, ali kada budete pokušali da se stišate, izgledaćete pasivno-agresivno. Vi imate dobre namere, ali jednostavno ne uspevate da uverite druge u njih.

Sunce će biti u vašem znaku od kraja marta do kraja aprila, obeležavajući period kada ćete moći da se predstavite u pravom svetlu. To znači da ćete biti hrabri, spontani i puni života, kao i da ćete pratiti uzbuđenje gde god ono bude išlo! U ovom periodu ćete takođe biti izuzetno takmičarski nastrojeni, pa će dokazivanje i uzdizanje iznad konkurencije biti vaša najveća motivacija za lični uspeh. Potrudite se da, uprkos svemu što je pred vama, ostanete dostojanstveni do samog kraja.

Komunikacija će pretrpeti udarac za vreme retrogradnih ciklusa Merkura (u martu, julu i krajem oktobra), naročito kada je u pitanju iskazivanje vaših osećanja. Sa Merkurom u emotivnim vodenim znakovima, imaćete problema da se izrazite onako kako želite. Potrudite se da slušate svoj instinkt kako bi ste prošli sa što manje negativnih posledica.