Jarčevi - Godišnji Horoskop

Jarac

2019

Novi Mesec u znaku Jarca, propraćen pomračenjem Sunca, biće razlog za radovanje početkom januara, što predstavlja odličan trenutak da razmislite kako da započnete sa svim novim idejama koje imate. Vi ste ambiciozan znak koji cveta kada dostiže ciljeve koje je sebi postavio, pa će ovaj Novi Mesec biti odličan način da započnete 2019. godinu. Svuda oko vas su znaci koji će vam dati do znanja da li se krećete pravim putem. Obratite pažnju kada vam univerzum daje zeleno, a kada crveno svetlo.

Saturn, vaš vladar, takođe će biti u vašem znaku ove godine, što ukazuje na to da ćete imati razne prilike u svakoj oblasti vašeg života. Volite da odvojite vreme i posvetite se svim detaljima pre nego što nastavite dalje, pošto je mnogo važnije da nešto uradite kako treba od toga da ga završite što pre. Budite oprezni od kraja aprila do sredine septembra, kada će Saturn biti u svojoj retrogradnoj fazi i kada će razne prepreke usporiti vaš karijerni napredak. Zatražite duže rokove ili pomoć ukoliko vam je ona potrebna.

Pluton će ući u svoju direktnu fazu početkom oktobra. Iako ovo neće doneti velike promene u vašu svakodnevnicu, vi ste znak koji će najviše osetiti ovaj diskretan prelazak. Sada je vaš trenutak da izgradite nešto iz temelja. Na svu sreću, imali ste vremena u proteklih par meseci retrogradne faze da razmišljate o tome šta je prošli put pošlo naopako, kao i kako da se toga otarasite u budućnosti.