Jarčevi - Godišnji Horoskop

Jarac

2020

Spojite staro sa novim da biste bili uspešniji ove godine.

Vaša domaća planeta, Saturn, je ušla u vaš praktični znak decembra 2017. i nastavlja taj put delom ove godine takođe. Sada bi trebalo da naročito budete fokusirani na vaše ciljeve i značaj vašeg života. Morate biti voljni da napravite neke promene da biste postigli vaš pun potencijal, ali vrednog jarca ništa neće sprečiti na njegovom putu ka vrhu. Napredak je moguć u svim delovima života ako se fokusirate na ono što je važno.

Saturnov retrogradni period počinje sredinom maja, nakon što Saturn uđe u vodoliju (krajem marta). Ovaj retrogradni ciklus vam daje malo prostora za disanje i podstiče vas da pogledate par meseci unazad radi pronalaženje aspekata vašeg života kojima trebaju promene.

Sunce posećuje vaš disciplinovan znak krajem decmbra, tako da srećan vam rođendan ambiciozni, ciljno orijentisani jarci! Vi ste potcenjen znak kome više prija da se ne ističe i koji voli da ulaže trud radi njegovih ciljeva u većini slučajeva, ali tokom vašeg rođendanskog meseca možda oživite na neočekivane načine. Većina možda nije svesna da imate marčni smisao za humor koji izražavate sarkastičnim tonom ili da vam je Božić omiljeni praznik! Proširiće vam se društveni krug ako se otvorite.