Jarčevi - Godišnji Horoskop

Jarac

2022

Vaša matična planeta, Saturn, jedna je od najmoćnijih spoljašnjih planeta, Jarčevi, a 2022. godina započinje njenim harmoničnim spojem sa vazdušnom Vodolijom. Sada će fokus biti na tome da budete deo grupe – kolektivnog svetskog poretka – a to je savršen period da se umrežite i povežete sa drugim ljudima, koji imaju drugačije vizije i mišljenja od vas.

Saturn u Vodoliji okuplja ljude, ali takođe može i da vas natera da sagledate svoje odnose (i profesionalne i lične) i oslobodite se veza koje više nemaju svrhu. Ovo može biti prilično povučena energija, koja vam omogućava da se rastanete uz vrlo malo sentimentalnosti vezane za taj rastanak.

Nove veze započete tokom ovog tranzita će se oslanjati na čvrst temelj prijateljstva i poštovanja i mogu, ali ne moraju, prerasti u romansu.

. Kada dođe do retrogradnog Saturna između početka juna i kraja oktobra, ovaj ciklus slobodnog razmišljanja daće vam priliku da usporite i uravnotežite energije u različitim segmentima vašeg života. Ovo je sjajna prilika za više pisanja i vođenja dnevnika, zakazivanje sesija sa terapeutom ili meditaciju. Svaka aktivnost koja vam pomaže da saznate više o sebi i unapredite svoju perspektivu se u tom periodu podstiče.

Kao i svake godine, možete se radovati tome da će Sunce posetiti vaš vredni znak krajem decembra.

Ukoliko je prošlo dosta vremena otkako ste se poslednji put opustili, mesec vaših rođendana je odličan trenutak da zakažete malo odmora, kako biste zaista proslavili svoj solarni povratak kako zaslužujete. Pošto on pada otprilike u isto vreme kada i nekoliko velikih praznika, trebalo bi da budete u mogućnosti da odvojite malo vremena za odmor i iskoristite ga da obnovite i dopunite svoju energiju.

Iskoristite ovaj mesec i da proširite svoj društveni krug i pokažite ljudima da imate više da ponudite od vaše reputacije ozbiljnog Jarca sa motom „Red, rad i disciplina“!