Jarčevi - Godišnji Horoskop

Jarac

2021

Ove godine ćete se probuditi i ugledati novu verziju sebe, Jarčevi! Vi ste jedinstvena duša koja je sa svrhom dobrodošlice na ovoj zemlji! Prisustvo vaše matične planete Saturna u znaku Vodolije ove godine je u punoj snazi i ima spremne mnoge lekcije koje vaš znak treba da preuzme i obradi.

Postoji i psihološki element koji vas vuče, što zahteva od vas da budete mudri, bez obzira na svoje godine. Doživljavate novi svet i možda ćete čak čeznuti da se stvari vrate da budu onakve kakve su bile. Ali, inovativan uticaj Vodolije će učiniti da se osećate emotivno odvojenije od svojih partnerstava i prijateljstava i vući vas ka budućnosti! Kao znak koji rad često stavlja ispred ljubavi, ovo može pasti malo lakše onim Jarčevimaa koji samo žele da im malo energije uskoči u profesionalni život, bez ikakvih ograničenja.

Za one koji ignorišu svoje obaveze u vezi, jer se posao nađe preči, ovo je godina u kojoj se zaista možete suočiti licem u lice u ovom pogledu i biti otvoreni prema svojim osećanjima. Postoji određeni obrazac koji treba ponovo proceniti u vašem životu.

Težak kvadrat između Saturna u Vodoliji i Urana u Biku udaljava vas od prvobitne strukture za koju ste nekada smatrali da je pravilna, a sada od vas traži da budete malo radikalniji i sklonite se sa svog puta.

Prekretnice ove godine nisu ograničene na sredinu februara, sredinu juna i kraj decembra, ali tada će biti posebno izražene. Ovo je lekcija koja će testirati vaše samopoštovanje, ali koja treba da očisti vašu drugu čakru kreativnosti.