Device - Godišnji Horoskop

Devica

2019

Godina će započeti sa punim Mesecom u vašem znaku, što može podeliti vašu ličnost na logičnu i emocionalnu stranu. Pokušajte da iskoristite ovaj dualitet u vašoj borbi da budete najbolja verzija sebe. Iako ponekada može biti zbunjujuće, balansiranje između ova dva sveta će biti ključ vašeg uspeha. Kada postignete pravu ravnotežu, razumećete gde ste, šta je to što želite, kao i kako ćete doći do svog cilja.

Avgust će biti prilično zauzet. Četiri velike energije će se naći u vašem znaku (Mars, Venera, Sunce i Merkur). Mars u znaku Device je orijentisan ka detaljima, što znači da ćete najzad moći da završite sa projektima kojima je nedostajala finalna obrada. Venera u vašem znaku označava praktičan pristup ljubavi i novčanim pitanjima, na šta ste već navikli. Što se tiče ova dva polja, nećete se toliko udaljavati od svoje zone komfora. Sunce će obasjati praktične oblasti vašeg života i staviće akcenat na pažnju koju ćete posvećivati detaljima. Sada su male stvari najvažnije!

Važno je napomenuti i kraj avgusta, kada će Merkur biti u vašem znaku. Ovaj aspekt odiše praktičnošću, inteligencijom i dobrom komunikacijom, pa najverovatnije nećete imati problema u ovim oblastima. Merkur će imati tri retrogradna ciklusa ove godine, od kojih će svaki biti u nekom vodenom znaku, pa je praktičan pristup stvarima najbolji pristup u ovim periodima.