Device - Godišnji Horoskop

Devica

2021

Ovo je veoma važna godina za karijeru kada je u pitanju vaš znak, Device. Vaše analitičko “ja” uživaće u napornom radu i posvećenosti potrebnim da vaši snovi postanu stvarnost, ali takođe ćete dobiti i mali ljubavni podsticaj iz kosmičkih ciklusa.

Učinili ste mnoštvo dobrih dela za toliko ljudi, da je došlo vaše vreme da dozvolite da vam se i vrati po neko dobro. Jedino što vas sprečava je mirno sedenje i propuštanje zabave usput! Glavni aspekat ove godine su vaša deseta i četvrta kuća, na koje utiču trenutni Nodalni tranziti (čvorova), kao i pomračenja Meseca. Mesečev Severni čvor sudbine prolazi kroz znak Blizanaca i stoji visoko u vašoj zoni razvoja karijere, tražeći od vas da uživate u životu malo više, iako ste često opsednuti zadržavanjem kontrole.

Južni čvor u Strelcu traži da pustite ono što više ne služi vašoj duši i želi od vas da pustite bilo kakve lažne priče, koje su vas sputavale. Tačnije, vaša energija je vezana za potpuno pomračenje Meseca 26. maja, prstenasto pomračenje Sunca 10. juna, delimično pomračenje Meseca 19. novembra i potpuno pomračenje Sunca 4. decembra.

Ovi datumi mogu vam pomoći da odredite raspored i sagledate stvarne obrasce koji se odvijaju u vašem životu, tokom ovih perioda. Bićete izazvani do maksimuma, ali pronaćićete svetlo kroz svoj sopstveni sudbinski put. Ove godine se vašem zemaljskom znaku pruža puno šansi da se dokažete, jer treba da u potpunosti napredujete u svim oblastima života, ljubavi i posla.