Device - Godišnji Horoskop

Devica

2020

Brinite se o vašem umu i telu ove godine!

Vaš vladar, Merkur, je jedna od najbržih planeta, tako da ste prirodno brzi i obazrivi. Ovu godinu Merkur počinje u zemljanom znaku jarca i brzo formira konjukciju sa Jupiterom koji širi svest, što pokazuje da će godina biti optimistična. Društvenost i otvorenost uma je sjajan način da počnete 2020. godinu.

Tu su takođe 3 ozloglašena Merkurova retrogradna ciklusa na koje ćete želeti da obratite pažnju, ove godine između 16. februara i 9. marta, 18. juna i 12. jula i 13. oktobra i 3. novembra. S obzirom da je Merkur vaš vladar, verovatno ste već svesni da će ovaj ozloglašen tranzit pokušati da uspori stvari, ali ne brinite - vaša pozitivna delovanja mogu biti veoma efektivna. Ovogodišnji Merkurovi retrogradni ciklusi posećuju emotivne vodene znakove, tako da intuicija će često pobediti logiku kada vam se na putu nađu prepreke ili dileme.

Sunce osvetljava vaš uredni znak od kraja avgusta do kraja septembra, tako da srećan rođendan, vredne device! Poslednji dani leta su savršeno vreme da sredite višak i da se bolje organizujete. Prijatelji i porodica će možda od vas tražiti da im pomognete da se organizuju. Ovo bi takođe bilo dobro vreme da se pregledate kod doktora da bi sredili bilo kakve zdravstvene probleme i ponovo uraditi bilo kakve zdravstvene testove koje ste ranije odradili.