Device - Godišnji Horoskop

Devica

2022

Device, ovo je prava godina za vas da nadmašite ciljeve koje ste sebi postavili prošle godine. Pomoćiće vam da znate da vas Merkur, vaša matična planeta koja se brzo kreće, čini prirodno brzima i budnima, tako da lako prelazite sa znaka na znak, i prilagođavate se u skladu s time.

Pazite na svoje ciljeve kroz svaku fazu i radite na tome da ih ispunite ili premašite na svakom koraku.

Najznačajnija su, naravno, uobičajena tri retrogradna ciklusa Merkura koja se dešavaju ove godine, od 14. januara do 3. februara, od 10. maja do 3. juna i od 9. septembra do 2. oktobra (kada putuje kroz vaš znak).

Sa Merkurom kao vašim vladarom, posebno ste usklađeni sa njegovim retrogradnim periodima, te ste više pogođeni njima, ali ih i bolje podnosite od većine. Pripazite na nesporazume u komunikaciji koji mogu poremetiti poslovne dogovore i tehničke probleme koji utiču na planove za putovanja.

Proslavićete svoj poseban dan u nekom trenutku između kraja avgusta i kraja septembra, kada bi vaša zemljana, analitička i organizovana priroda trebalo da bude najviše cenjena.

Kako se letnja sezona završi, žudećete da dovedete stvari u red, tako da ćete provoditi mnogo vremena u čišćenju, organizovanju i otklanjanju stvari koje više ne odgovaraju vašem životnom stilu.

Ovo je takođe dobro vreme da se posvetite zdravstvenim problemima, tako da tada nemojte ignorisati rutinske testove i posete lekaru.