Blizanci - Godišnji Horoskop

Blizanci

2021

O mnogo čemu ima da se razgovara kada je u pitanju ova godina, Blizanci! 2021. godina je izuzetno podsticajna za vaš kreativni znak. Možete se osećati usklađenije sa svojim najvišim dobrom, a usput, možete čak i steći neke poprilično fantastične nove prijatelje. Mogli biste, zapravo, biti osoba kojoj će se ljudi obraćati kada stvari postanu nestabilne, uglavnom zato što se tako lako i brzo prilagodite stvarima i u stanju ste da vidite humor i svetliju stranu u skoro svakoj situaciji.

. Kako godina započinje nekim sukobljenim kvadratima između Jupitera u Vodoliji i Urana u Biku, sprema vam se podsticajni talas obilja, koji će se probijati čak i kroz mračniju energiju. Ovo je takođe tačno za vas sredinom februara, maja i krajem decembra, dok Saturnov tranzit kroz Vodoliju pravi kvadrat sa Uranom u Biku i izaziva neke haotične talase u svetu.

Ovo može biti teško za druge ljude tokom većeg dela godine, ali s obzirom da će Saturn biti pod dobrim uglom u odnosu na vaš vazdušni znak, doneće vam mnogo uvida i sjajnih trenutaka. Ovo može biti vreme kada ćete se osećati vrlo moćno. Očekujte neočekivano i budite izuzetno zahvalni na poklonima koje dobijate, jer ih zaslužujete!

Jedan važan deo slagalice 2021.godine jeste da zaista razmotrite prelazni period tokom vaših rođendanskih meseci. Možda ćete biti pomalo zatečeni tokom ovogodišnjih retrogradnih ciklusa Merkura, koji se svi odvijaju u vazdušnim znakovima. Jedno od najvažnijih za vas događa se 29. maja, nakon transformativnog potpunog pomračenja Meseca u vašem suprotnom znaku Strelca.

Ovo je vibracija koja će vas sigurno naterati da preispitate puno različitih delova priče. Iako to može biti vrlo prosvetljujuće vreme, kada su u pitanju svi aspekti vašeg života, još uvek će biti mnogo toga čime ćete trebati da se pozabavite tokom leta. Naročito zato što se takođe susrećete sa prstenastim pomračenjem Sunca 10. juna, dok Merkur istovremeno nastavlja svoj škakljiv retrogradni ciklus u vašem znaku do 22. juna.