Blizanci - Godišnji Horoskop

Blizanci

2019

Bićete raspoloženi za sve ove godine!

Merkur, vaš brbljivi vladar, će imati tri retrogradna perioda ove godine, u martu, julu i novembru, a svaki od njih će provesti u nekom vodenom znaku. Pošto su vodeni znakovi izuzetno intuitivni, moći ćete da verujete svom instinktu ukoliko budete bili zbunjeni ili ukoliko ne budete znali kako da napredujete. Ovo će možda biti u suprotnosti sa vaštom logičkom prirodom, ali možete dobiti dobre rezultate ukoliko budete iskoračili iz svoje zone komfora i slušali svoj unutrašnji glas.

Uran će se naći u znaku sigurnog Bika početkom marta, što bi trebalo da malo uzdrma stvari. Šta više ne funkcioniše za vas? Možda je ljubavna veza ili poslovno partnerstvo došlo do svog kraja? Da li je vreme da razmišljate o promeni posla? Da li je vašem odelu i stilu potrebna promena? Bilo da je velika ili mala promena, ovaj aspekt će vas podsetiti da promena može biti izuzetno dobra stvar.

Sunce će se nalaziti u vašem znaku od kraja maja do početka juna, pa ćete biti naročito društveni i radoznali u ovim letnjim mesecima. Oslonićete se na svoju intelektualnu stranu, pa ćete želeti da naučite sve što možete o raznim temama. Kvizovi su stvoreni za vas! Provođenje vremena sa porodicom i prijateljima u razgovorima je vaša omiljena zanimacija!