Blizanci - Godišnji Horoskop

Blizanci

2020

Povežite se sa sobom i drugima na višem nivouu ove godine.

Merkur je vaš logički, perceptivni vladar i, kao jedna od najbržih planeta, menja znakove brzo. Izgleda kao da je svako na oprezu zbog Merkurovih užasnih retrogradnih ciklusa I,zato što je vaš vladar, dobro bi bilo da naročito obratite pažnju. Nije kao da ćete im dopustiti da vas uspore, ali ove godine tri perioda od 6. februara do 9. marta, 17. Juna do 11. jula i 13. oktobra i 2. novembra su neki od datuma na koje bi bilo dobro da obratite pažnju. Takođe je važno navesti da sve tri retrograde prolaze kroz emotivne vodene znakove, koji vamsavetuju da usporite kada se bavite preprekama kao što su loša komunikacija, nesporazumi I problemi sa prevozom. Ovo će biti izazovno za vas, blizanci, ali možete vi to.

Sunce prolazi kroz vaš vazdušni znak od kraja maja do kraja juna, obeležavajući vreme mentalne aktivnosti kada ćete biti u stanju da slobodno izrazite I delite vaše ideje. Srećan rođendan radoznali, perceptivni blizanci! Sada ste na vrhuncu perceptivnosti, tako da ćete primetiti stvari koji drugi ignorišu. Merkur je, takođe, planeta koja je povezana sa rodnim vezama, I nema boljeg vremena da ponovo stupite u kontakt sa bratom ili sestrom nego vaš rođendanski mesec. Bilo to da šaljete jedni drugima poruke svakog dana ili ih niste videli godinama, ojačavanje vaše veze je sada moguće.

Vreme je da se udubite u detalje krajem avgusta kada Sunce uđe u devicu, drugi znak kojim Merkur vlada. Problemi sa zdravljem će biti od značaja sada, naročito stomak/problemi sa crevima, koje ćete hteti da sredite. Slušajte vaše telo I barem idite na sistematski pregled da biste bili sigurni da nije nešto ozbiljnije.