Blizanci - Godišnji Horoskop

Blizanci

2022

Da li je vreme da se više usredsredite na detalje ove godine, Blizanci? Brzi Merkur, vaš vladar, utiče na to kako komunicirate, razmišljate, družite se, komunicirate putem tehnologije i razmenjujete informacije, i zbog toga su Merkurovi retrogradni ciklusi kojih se svi pribojavaju, posebno teški za vas.

I, dok ste u stanju da se svojim oštroumnim razmišljanjem i veštim objašnjenima izvučete iz većine nevolja koje nastanu usled retrogradnog ciklusa Merkura, svest o tome kada će ovi periodi biti prisutni može vam pomoći da se unapred pripremite za bilo koje potencijalno usporavanje.

Tri ovogodišnja retrogradna perioda Merkura padaju između 14. januara i 3. februara, 10. maja i 3. juna (u vašem znaku) i 9. septembra i 2. oktobra. Slavite svoj solarni povratak kada Sunce putuje kroz vaš fleksibilan, svestran znak od kraja maja do kraja juna, pozdravljajući doba godine kada ćete se osećati posebno srećno.

Bez obzira kroz šta ste prošli prethodne godine, spremni ste za novi početak, zato - srećan vam rođendan, duhoviti i mentalno ambiciozni Blizanci! Sada ste u mogućnosti da uočite stvari koje drugi ljudi jednostavno ignorišu, što vam daje prednost, kako na ličnom, tako i profesionalnom planu.

Obavezno iskoristite svoje aktivne, vešte mentalne kapacitete da ostvarite svoje najluđe snove tokom ovog posebnog meseca! Palas, asteroid mudrosti, takođe može dati poseban uvid u to kakva vas godina čeka, a dok putuje kroz vaš inteligentni znak od početka jula do početka septembra, svoju snagu pronalazićete u rečima. Govor i pisanje sada imaju poseban efekat, jer ih možete koristiti za lečenje, ubeđivanje, prosvetljenje ili zabavu.

Ovo je posebno povoljan period za korišćenje društvenih mreža kao platforme za sve što želite da svet zna i čuje. Ispričati svoju priču globalnoj publici u ovom periodu može da vam promeni život, ali ne zaboravite da je slušati podjednako vredno koliko i pričati.