Bikovi - Godišnji Horoskop

Bik

2022

Ove godine možete mnogo toga naučiti ukoliko obratite pažnju, Bikovi. Vaša ljupka vladarica Venera, izvanredna boginja ljubavi i novca, svoju godinu započinje retrogradno i u partnerstvu sa vašim zemljanim kolegom - ozbiljnim i ambicioznim Jarcem.

Ova energija koja traži od vas da se okrenete ka unutra, odmah vas početkom godine šalje u potragu za više, a vi ćete biti u potrazi za idealnom vezom i obilnim bankovnim računom.

Naravno, kao strpljivi Bik, znate da je za ove stvari potrebno vreme, ali ako ne preduzmete prvi korak, nikada nećete stići tamo. Ali, ovo je aspekat tokom kojeg vam usredsređena priroda Jarca, čak i u retrogradnom stanju, daje ono što vam je potrebno da na kraju stignete do vrha te planine, 2022. godine.

Obratite veliku pažnju na teme koje se ponavljaju i ljude koji se ponovo pojavljuju u vašem životu, nakon što su neko vreme bili odsutni. Kada prošlost u ovom periodu zakuca na vrata, najbolje je saslušati šta ima da vam poruči. Vi slavite svoj solarni povratak između sredine aprila i kraja maja, Bikovi, a proslava vašeg rođendana će ove godine biti velika!

Imate mnogo čemu da se radujete tokom svoje rođendanske sezone, uključujući pomračenje Sunca 30. aprila, koje će doneti nalet energije i entuzijazma u vaš život. Ovo će doprineti osećaju slavlja koji ćete već doživljavati i predstavlja početak zanimljivih novih stvari na vašem horizontu. Radujte se većem samopouzdanju koje dolazi zajedno sa ovim solarnim aspektom, koje vam može pomoći da vaše ciljeve podignete na sledeći nivo.

Zapamtite da Uran, planeta pobune i eksperimentisanja, nastavlja svoje putovanje kroz vaš stabilan znak tokom čitave godine, što vas izaziva da budete manje “ukočeni” i otvorenijeg uma.

Ne prihvatate uvek iznenadne promene koje Uran obožava, i ne uživate u njima, tako da vam ovo partnerstvo definitivno nije omiljeno. Međutim, prolazak kroz neželjene promene u različitim oblastima vašeg života dovodi do toga da rastete, razvijate se i dostignete viši nivo svesti, što se inače drugačije verovatno ne bi dogodilo, a rast bilo koje vrste nikada nije loša stvar.