Bikovi - Godišnji Horoskop

Bik

2021

Dobrodošli u potpuno novu godinu koja je pred vama, Bikovi! Imate još dosta raspakivanja da odradite, a pritom, ne znate ni odakle da započnete. Iskusili ste lekcije o tome kako je to kada planeta haosa tutnja kroz vaš znak, sa njenim naznakama u 2018. i punim kretanjem u 2019. Međutim, ova godina dodaje malo sukoba ovoj energiji.

Uran ni pod kojim okolnostima ne voli ograničenja, a kako Saturn otvara godinu snažno smešten u znaku svog kolege fiksnog znaka - Vodolije, mogli biste se zateći na neprestanom raskršću. Zapravo, ovo je celoukupna energija vaše godine. Osećaćete se kao da idete unapred i da vas neko konstantno naglo povlači nazad na mesto, dok čekate da promene stupe na snagu u potpunosti. Možda toliko toga uviđate, da vas ponekad to može i naljutiti.

Ova godina zahteva veliku zrelost i strpljenje sa vaše strane. Da, mogu se osetiti veliki gubici, uglavnom ne zbog vaših sopstvenih grešaka, već kroz neprekidni sukob između Saturna u Vodoliji i Urana u vašem telu. Lunarni ciklusi tokom ove godine otvaraju vam oči po pitanju prihvatanja sebe i duhovnog rasta.

Potpuno pomračenje Meseca 26. maja u Strelcu osvetljava ona područja vašeg života, koja ste pokušali da pometete pod tepih. Shvatite da pomračenja podstiču energiju koja zaista želi od vas da postanete realni i iskreni sami sa sobom, kako biste se izlečili od ove situacije.

Godišnje pomračenje Sunca u Blizancima 10. juna može dodati određenu jasnoću vašoj celokupnoj finansijskoj sudbini - takođe se ogleda u delimičnom pomračenju Meseca u vašem znaku Bika 19. novembra. Tada ćete, srećom, osetiti težinu kako pada sa vaših ramena 4. decembra, dok vas poptuno pomračenje Sunca navodi da preispitujete određene događaje i scenarije oko svojih karmičkih veza, ovog puta, sa obnovljenim osećajem i perspektivom sebe.