Bikovi - Godišnji Horoskop

Bik

2020

Vaša ljubav prema dobrom životu vas motiviše da ostvarite velike stvari ove godine!

Venera, boginja ljubavi i novca je vaš vladar i kako ona započinje godinu u eksperimentalnoj Vodoliji (Venera u Ribama 1. januara), vaš um se otvara novim idejama u obema oblastima. Biće vam prijatnije kada uđe u vaš znak tokom ranog marta sve do ranog aprila i onda ponovo u vagi (znak kojim ona vlada) u periodu od otprilike tri nedelje krajem oktobra. Užitak i strast se sada spajaju da vam pomognu da uživate u lepšoj strani života.

Retrogradni period koji će vaš vladar iskusiti od sredine maja do kraja juna, tokom njenog puta kroz radoznale Blizance, dovešće vas do razmišljanja o dvojnoj prirodi ljubavi i novca. Iako niste u stanju da zamislite život bez oba, interesantno je razmotriti alternative.

Sunce provodi vreme u vašem zemljanom znaku sredinom aprila i krajem maja, srećan rođendan prelepi, verni Biče! Spremni ste da uložite trud u zamenu za užitke koje život ima da vam ponudi - naročito lepotu i bogatstvo.

Ne morate da opravdavate svoju ljubav prema lepim stvarima – ovo je ključni deo vaše prirode koji vas vuče ka uspehu. Vaša čula su probuđena i zaljubljujete se u gurmansku hranu, kvalitetna vina, skupe parfeme, luksuzne posteljine i prelepa umetnička dela.

Ne zaboravite da se Uran, planeta promena, kreće u vašem mirnom znaku tokom cele godine, što dovodi do preokreta u više oblasti. Iako je u regresiji do 10. Januara, vratiće se u regresivan ciklus tokom sredine avgusta do kraja godine. Sada, šta ovo znači za vas, dragi Biče? To znači da ćete umeti da se nosite sa promenama. Nije baš vaš fah, ali otvorenost uma i fleksibilnost će vam pomoći da prođete kroz ovaj progresivni prelazak.